i kategorin Analyser
Både Kinnevik och VNV Global har haft en stark utveckling under året, men det finns fortsatt potential i bolagen.

Du hittar fler analyser här >

Stefan Wård, analyschef på Pareto Securities, berättar om hur både Kinnevik och VNV Global påverkas positivt av den starka utvecklingen i hälsoappen Babylon – ett underliggande innehav som båda investmentbolagen har. Även Zalandos starka ställning på marknaden gör att Kinnevik står starkt och får en höjd riktkurs från 428 kr till 500 kr.

”Vi ser fortsatt potential i att vara investerad i bolagen”, berättar han.

Investmentbolagen du ska köpa och sälja >

Månadsspara direkt i Kinnevik och VNV Global

Med vår spartjänst Andelsorder kan du köpa en del av en aktie till ett belopp som du själv bestämmer (minst 100 kr per aktie). Därmed kan du månadsspara direkt i aktier, som till exempel Kinnevik och VNV Global, hos oss. Du kan även få dina utdelningar återinvesterade utan kostnad.

Läs mer om Andelsorder >

Spara enkelt med en sparbox

Ibland är det enklare att börja spara i något färdigpaketerat och få riskspridning från första köpet. Då kan sparboxar vara något för dig. Om du är intresserad av börja månadsspara i investmentbolag finns sparboxarna Svenska investmentbolag och Investmentbolag i box.

Läs mer om sparboxar >

Ovanstående ska inte ses som investeringsråd utan som information om produkter i vårt sortiment. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.  

Publicerad 2021-01-28

Vill du få mejl från oss med framtida analyser?

JA TACK!

Aktier i vårt sortiment som nämns i intervjun:

Det här kan du göra hos oss

Vill du komma igång med ett enkelt sparande? Hos oss kan du handla med aktier och fonder, precis som hos din bank, fast ändå inte.

Sparar du genom vår unika tjänst Andelsorder får du ett automatiserat sparande. Vi bevakar nyemissioner och återinvesterar dina utdelningar gratis. Du kan få dina aktier rösträttsregistrerade till bolagsstämmor med automatik. Och du kan månadsspara direkt i aktier som du valt ut.

  • Få utdelningar återinvesterade gratis

  • Spara tillsammans i en aktiesparklubb

  • Spara till barn eller barnbarn

  • Månadsspara direkt i både aktier och fonder