Är du medlem i Aktiespararna eller Unga Aktiesparare? Grattis! Du får flera förmåner samt rabatterade priser hos oss på Aktieinvest.

Hos oss kan spara i aktier och fonder samt flera olika sparboxar och färdiga aktieportföljer.

Du hittar mer information om dina rabatter och priser här >

Öppna konto

Aktiespararnas depå

Aktiespararnas sparbox Smartbox samt fonden Aktiespararna Direktavkastning, med rabatterad fondavgift, kan du spara på Aktiespararnas medlemsdepå. Depån är ett ISK.

ISK & Traditionell depå

Aktier och fonder samt månadssparande i aktier, fonder och våra sparboxar sparar du på ett ISK eller en traditionell depå. Ange ditt medlemsnummer när du öppnar en ny depå eller kontakta vår kundservice och ange ditt medlemsnummer för att ta del av rabatterade priser.

Portföljspardepå

För att kunna spara i våra och Aktiespararnas färdiga aktieportföljer, med automatisk omallokering, behöver du öppna en portföljspardepå. Depån är ett ISK.

Förmånligt sparande

Nedan finner du våra unika sparprodukter framtagna för dig som medlem samt några av våra andra sparprodukter som du handlar till rabatterade priser.

Aktiespararna Direktavkastning

Köp fonden Aktiespararna Direktavkastning med 20 % rabatt på fondavgiften.*

Öppna konto >

Färdiga aktieportföljer

Spara i en färdig aktieportfölj med aktier som är utvalda av en expert.

Öppna konto >

Smartbox

Spara kostnadsfritt i Aktiespararnas sparbox Smartbox.

Öppna konto >

Köp andelar av aktier

Köp andelar av aktier till ett bestämt belopp istället för antal.
Öppna konto >

Månadsspara i aktier och fonder

Månadsspara automatiskt i både aktier och fonder.
Öppna konto >

Sparboxar

Spara i våra färdiga sparboxar. Välj mellan boxar med olika inriktningar.
Öppna konto >

*Befintligt sparande i Aktiespararna Direktavkastning A kommer inte att konverteras till Aktiespararna Direktavkastning C (medlem). Däremot kan alla som är medlemmar hos Aktiespararna spara i fonden.

Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust. 

Det här kan du göra hos oss

Vill du komma igång med ett enkelt sparande? Hos oss kan du handla med aktier och fonder, precis som hos din bank, fast ändå inte.

Sparar du genom vår unika tjänst Andelsorder får du ett automatiserat sparande. Vi bevakar nyemissioner och återinvesterar dina utdelningar gratis. Du kan få dina aktier rösträttsregistrerade till bolagsstämmor med automatik. Och du kan månadsspara direkt i aktier som du valt ut.

  • Få utdelningar återinvesterade gratis

  • Spara tillsammans i en aktiesparklubb

  • Spara till barn eller barnbarn

  • Månadsspara direkt i både aktier och fonder