Du kan dina risker i ditt sparande på ett enkelt sätt hos oss.

För att du ska kunna få bra förutsättningar till ditt sparande har vi både aktier, fonder och färdiga portföljer för dig att spara i. Du kan lägga enstaka köporder eller lägga upp ett månadssparande med automatiska köp. Har du redan hittat dina favoritaktier är det enkelt att spara. Annars kan någon av våra sparboxar vara ett bra alternativ.

Sparboxar – färdigpaketerat och klart

Om du har bestämt dig för att spara men vet inte vad du ska köpa. För att underlätta för dig har vi paketerat ihop några färdiga sparboxar.
Att spara i en sparbox är ett enkelt sätt att, utan förvaltningsavgift, få riskspridning i ditt sparande.

Våra sparboxar:

Allroundboxen, Dyrgripar, Dividend Champions, Framtidsfeministen, Hållbarhetsboxen, Hälsovård, Investmentbolag i box, PEG-the-box, Riskspridaren, Svenska Investmentbolag, The Magic Box, We are the world.

Här kan du läsa mer om våra sparboxar >

Våra sparboxar som pdf >

I pdf:en finns även våra aktieportföljer (Bas, Avkastning och Småbolag). Kriterierna för de portföljerna hittar du här >

Du kan månadsspara i våra sparboxar och färdiga aktieportföljer via vår internettjänst.

Enskilda aktier

Vill du handla aktier som vanligt kan du hos oss köpa och sälja aktier från Stockholmsbörsen, NGM, Aktietorget och First North.

Tack vare vår spartjänst Andelsorder kan du spara i aktier, inte bara från Sverige, utan även från USA och övriga Europa. Minsta köpbelopp per aktie är 100 kronor.

I aktieförteckningen ser du vilka aktier som handlas via Andelsorder.

Aktieförteckning som pdf

Fondsparande

Du kan spara i ca 700 svenska och utländska fonder. Du kan också handla med börshandlade fonder (ETF:er) hos oss. ETF:erna handlas på börsen, som om de vore aktier. Du hittar dem i vår aktieförteckning.

Ovanstående inte ska ses som investeringsråd utan enbart information om det du kan spara i hos oss. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

Nya aktier på börsen

Vi tar in nya aktier i vårt sortiment, både svenska och utländska.

HÄR HITTAR DU DE SENASTE

Tipsa oss!

Finns det aktier du skulle vilja handla hos oss?
Mejla gärna vår kundservice så kommer vi kolla på möjligheterna att ta in den aktien.

JAG HAR ETT ÖNSKEMÅL

Det här kan du göra hos oss

Vill du komma igång med ett enkelt sparande? Hos oss kan du handla med aktier och fonder, precis som hos din bank, fast ändå inte.

Sparar du genom vår unika tjänst Andelsorder får du ett automatiserat sparande. Vi bevakar nyemissioner och återinvesterar dina utdelningar gratis. Du kan få dina aktier rösträttsregistrerade till bolagsstämmor med automatik. Och du kan månadsspara direkt i aktier som du valt ut

  • Få utdelningar återinvesterade gratis</h4

  • Spara tillsammans i en aktiesparklubb

  • Spara till barn eller barnbarn

  • Månadsspara direkt i både aktier och fonder