Vi älskar våra kunder. Och aktiesparande. Är du som oss? Då borde du jobba här. Här listar vi de tjänster som vi har ute just nu, men du är även välkommen att skicka in en spontanansökan.

Lediga jobb

Junior säljare
Kundservice | Stockholm

Kundservicemedarbetare
Kundservice | Stockholm

Erfaren frontendutvecklare​
IT | Stockholm

Vilka är vi?

Aktieinvest har inlett en spännande förändringsresa och satsar på att bli en aktör att räkna med på sparmarknaden. Vi är inte Sveriges största nätmäklare. Men förmodligen den med mest hjärta. Varje dag jobbar vi på olika sätt för att göra aktiesparande enklare för våra kunder.

Vi är en nätmäklare och fondkommissionär som ägs av Pareto Securities som är en av de ledande investmentbankerna i Norden. Varje dag utmanar vi de stora bankerna när det gäller att erbjuda ett sunt och bra sparande för småsparare. Just nu genomförs en offensiv satsning på vår verksamhet. Vi rekryterar därför till flera av våra avdelningar för att lyckas med nya spännande strategier som kommer att sjösättas under de kommande åren.

Vi är inte som alla andra

Vi som jobbar på Aktieinvest är inte lika många som på en traditionell bank. Det innebär att alla hos oss får ett stort ansvar, tänker innovativt, måste orka och vilja förändra och utveckla sig själv och det dagliga arbetet.

Hos oss får du jobba tillsammans med ca 35 kollegor som arbetar med IT-utveckling, försäljning, marknadsföring, mäkleri, kundservice, emittentservice, backoffice, risk, compliance och ekonomi. Det är dessa stjärnor som varje dag arbetar för att leverera förstklassig service, bra information och riktigt bra digitala lösningar till dig som kund. Vi är nästan 50/50 kvinnor och män i personalstyrkan. Det är vi stolta över. Ungefär 60 000 personer är kunder hos oss. Det är vi också stolta över.

I samband med att du skickar in en ansökan samtycker du till att vi får behandla de personuppgifter du skickar in till oss i 24 månader. Därefter kan vi komma att kontakta dig för att förnya ditt samtycke om vi vill fortsätta att spara dina uppgifter, alternativt att ta bort det du har skickat in. Du har alltid rätt att få de uppgifter du delat med dig av raderade. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår dataskyddspolicy.

Spontanansökan

Hittar du ingen tjänst som passar dig? Skicka en spontanansökan till Dan Johnson, vd på Aktieinvest.

Glöm inte att berätta varför du skulle passa in hos oss och vad du kan bidra med!

SKICKA ANSÖKAN

Det här kan du göra hos oss

Vill du komma igång med ett enkelt sparande? Hos oss kan du handla med aktier och fonder, precis som hos din bank, fast ändå inte.

Sparar du genom vår unika tjänst Andelsorder får du ett automatiserat sparande. Vi bevakar nyemissioner och återinvesterar dina utdelningar gratis. Du kan få dina aktier rösträttsregistrerade till bolagsstämmor med automatik. Och du kan månadsspara direkt i aktier som du valt ut.

  • Få utdelningar återinvesterade gratis

  • Spara tillsammans i en aktiesparklubb

  • Spara till barn eller barnbarn

  • Månadsspara direkt i både aktier och fonder