Nu har vår hemsida fått ett nytt utseende! Vi hoppas att du tycker om det. Läs mer här.
 Kategori Okategoriserade

Hälsovårdssektorn 2021

Hur mår hälsovårdssektorn?

Du hittar fler analyser här

Se vår tidigare intervju med Peter Östling om hälsovårdssektorn >

Peter Östling, analytiker på Pareto Securities, berättar om hur hälsovårdssektorn påverkats av covid-19 och vilka bolag man bör hålla koll på under 2021.

Köprekommendationer

Det här är Pareto Securities köprekommendationer inom sektorn:

Biotech/Diagnostics/Pharma

Medtech

(Källa: Pareto Securities 2020-01-21)

Du hittar fler analyser här >

Spara enkelt med en sparbox

Ibland är det enklare att börja spara i något färdigpaketerat och få riskspridning från första köpet. Då kan sparboxar vara något för dig. Om du är intresserad av börja månadsspara i investmentbolag finns sparboxarna Svenska investmentbolag och Investmentbolag i box.

Läs mer om sparboxar >

Ovanstående ska inte ses som investeringsråd utan som information om produkter i vårt sortiment. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.  

Publicerad 2021-03-02

Håll dig uppdaterad

Få sparinspiration direkt på mejlen - börja prenumerera på Aktieinvests nyhetsbrev.

Godkännande*

*Vid anmälan till utskick samtycker jag till att Aktieinvest får behandla mina personuppgifter för marknadsföringsutskick till den e-postadress som jag anmält. Du kan när som helst avregistrera dig för utskicken via en länk i de e-postmeddelanden vi skickar ut. Mer information om vår behandling av personuppgifter finns i vår dataskyddspolicy