Handla aktier courtagefritt hos oss

Du som har mindre än 60 000 kr i sparande hos oss (innefattar ej historiskt sparande) eller har gjort färre än 200 affärer kan handla aktier courtagefritt (gäller ej andelsorder) direkt på Stockholmsbörsen.

Läs mer om vad som gäller vid courtagefri aktiehandel

  • Handla courtagefritt på Stockholmsbörsen
  • Få utdelningar återinvesterade gratis
  • Spara till dig själv eller till barn och barnbarn

Kostnadsfri handel upp till 60 000 kr!

Kom igång nu ›

Spara enkelt i aktier och fonder

Välj en sparbox

Vill du spara i aktier men tycker att det är svårt att välja vilka? Du är inte ensam. Därför har vi tagit fram färdigpaketerade sparboxar. Perfekt för månadssparandet!

Välj en sparbox »

Färdiga aktieportföljer

Vi har flera färdiga aktieportföljer för dig som vill ha ett enkelt sparande. Med vår tjänst Portföljspar kan du månadsspara direkt i aktier som är utvalda av en expert.

Våra aktieportföljer »

Köp delar av aktier

Det ska vara lika enkelt att spara i aktier som att köpa kläder på nätet. Med vår spartjänst Andelsorder blir det precis så. Välj aktier, ange belopp lägg i köpkorgen. Klart!

Testa vår spartjänst »

Aktieskola

Är du en nybörjare när det kommer till aktier? Eller vill du kanske fräscha upp dina grundkunskaper i aktiesparande?

I vår aktieskola ”Från Sparrookie till Börshaj” får du ett mejl varje morgon i sju dagar. Sedan kommer du att kunna börja handla med aktier.

Aktieskola
Sparguiden

Sparguide

Det är många som vill ta tag i sitt sparande, men inte kommer till skott. Ett enkelt sätt för att komma igång är att ta hjälp av vår Sparguide. Den ger dig en bra guidning om hur du kan tänka kring sparande samt vilket sparande som passar dig.

Det här kan du göra hos oss

Vill du komma igång med ett enkelt sparande? Hos oss kan du handla med aktier och fonder, precis som hos din bank, fast ändå inte.

Sparar du genom vår unika tjänst Andelsorder får du ett automatiserat sparande. Vi bevakar nyemissioner och återinvesterar dina utdelningar gratis. Du kan få dina aktier rösträttsregistrerade till bolagsstämmor med automatik. Och du kan månadsspara direkt i aktier som du valt ut.

  • Få utdelningar återinvesterade gratis

  • Spara tillsammans i en aktiesparklubb

  • Spara till ett barn eller barnbarn

  • Månadsspara direkt i både aktier och fonder