Det är enkelt att spara hos oss!

När kan du bli miljonär?

Se hur mycket dina pengar kan växa. När kan du uppnå din dröm?

Totalt sparande

123 035 kr

10000 kr

10000 kr

10 år

9 %

*Stockholmsbörsen har i genomsnitt ökat med 8,73 % (OMXSPI) eller 12,80 % (OMXSGI) per år de senaste 16 åren, 2002-2018. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning.

Så har vi räknat

Så har vi räknat

Sparkalkylatorn kan användas för att beräkna hur mycket pengar potentiellt kan komma att växa över tid.

I beräkningen ingår:

  • Startbelopp
  • Sparbelopp per månad
  • Spartid i år
  • Förväntad avkastning per år

Däremot har vi inte tagit hänsyn till inflation, skatteeffekter, valutakurser och avgifter i modellen. Beräkningen är därför en förenkling av verkligheten.

Spara enkelt i aktier och fonder

HållbarhetsboxenVälj en färdig
sparbox

Vill du spara i aktier men tycker att det är svårt att välja vilka? Du är inte ensam. Därför har vi tagit fram färdigpaketerade sparboxar. Perfekt för månadssparandet!

Välj en sparbox »

Pil som pekar upp4 färdiga
portföljer

Vi har flera färdiga aktieportföljer för dig som vill ha ett enkelt sparande. Med vår tjänst Portföljspar kan du månadsspara direkt i aktier som är utvalda av en expert

Våra aktieportföljer »

Icon DiagramHandla aktier
för belopp

Det ska vara lika enkelt att spara i aktier som att köpa kläder på nätet. Med vår spartjänst Andelsorder blir det precis så. Välj aktier, ange belopp, lägg i köpkorgen. Klart!

Testa vår spartjänst »

Välj en depåtyp

Investeringssparkontot (ISK) passar för dig som handlar fonder och noterade aktier. Ditt innehav schablonbeskattas och du behöver inte deklarera dina vinster eller förluster.

På en traditionell depå kan du utöver fonder och noterade värdepapper även handla onoterade värdepapper. Du betalar skatt när du säljer dina värdepapper med vinst och du kan kvitta dina vinster och förluster i din deklaration.

För att kunna spara i våra aktieportföljer, med automatisk omallokering, behöver du öppna en portföljspardepå. Depån är ett ISK.

Köp aktier enkelt hos oss

Det ska vara lika enkelt att köpa aktier, som att köpa kläder på nätet. Se hur du kan köpa aktier enkelt och smidigt.

Läs mer om att spara i aktier

Logga in och köp aktier direkt

Kom igång och spara i fonder

Att spara i fonder passar dig som vill sprida riskerna och snabbt komma igång med ett snabbt och smidigt sparande.

Läs mer om att spara i fonder >

Logga in och köp fonder

Spara till barn

När du sparar till ett barn är det ofta frågan om ett långsiktigt sparande. Därför är det extra viktigt att spara med riskspridning och till låga avgifter.

Läs mer om att spara till barn >

Börja spara till barn

Spara till pensionen

Är det ett tag kvar tills du tänker gå i pension? Spara långsiktigt med lite högre risk i början, men också större chans till högre avkastning.

Läs mer om att spara till pensionen >

Öppna depå och börja pensionsspara

Ovanstående ska inte ses som ett investeringsråd utan som information om vad man kan spara i. Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.