i kategorin Analyser
Det finns flera köplägen i verkstadssektorn.

Se vår tidigare intervju om prognosen inför det tredje kvartalet i verkstadssektorn >

Anders Roslund, verkstadsanalytiker på Pareto Securities, berättar om utfallet för det tredje kvartalet i verkstadssektorn. I intervjun berättar han bland annat att bolagen är fortsatt försiktiga med sina prognoser, men har starka maginaler. Dessutom delar han med sig av sin prognos inför det fjärde kvartalet.

Köp- och säljrekommendationer

Vill du veta mer? Ladda ner listan på Paretos köp- och säljrekommendationer inom sektorn.

 

I samband med att du laddar ner presentationen samtycker du till att vi får behandla dina personuppgifter för marknadsföringsutskick. Du kan när som helst avregistrera dig för utskicken via en länk i de mejl som vi skickar ut. Mer information om vår behandling av personuppgifter finns i vår dataskyddspolicy.

Ovanstående ska inte ses som investeringsråd utan som information om produkter i vårt sortiment. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.  

Publicerad 2020-10-29

Vill du få mejl från oss med framtida analyser?

JA TACK!

Aktier som nämns i intervjun:

ABB

Alfa Laval

Dometic

Munters

Sandvik

SKF

Veoneer

Volvo

Det här kan du göra hos oss

Vill du komma igång med ett enkelt sparande? Hos oss kan du handla med aktier och fonder, precis som hos din bank, fast ändå inte.

Sparar du genom vår unika tjänst Andelsorder får du ett automatiserat sparande. Vi bevakar nyemissioner och återinvesterar dina utdelningar gratis. Du kan få dina aktier rösträttsregistrerade till bolagsstämmor med automatik. Och du kan månadsspara direkt i aktier som du valt ut.

  • Få utdelningar återinvesterade gratis

  • Spara tillsammans i en aktiesparklubb

  • Spara till barn eller barnbarn

  • Månadsspara direkt i både aktier och fonder