i kategorin Analyser
Hur blir utfallet för det tredje kvartalet i verkstadsektorn?

Se vår tidigare intervju om det andra kvartalet i verkstadssektorn >

Efter det andra kvartalet var bolagsledningarna försiktiga i sina prognoser inför nästa kvartal. När rapporterna delas får vi facit. Den första rapporten kommer på fredag (16/10) från Sandvik.

Anders Roslund, verkstadsanalytiker på Pareto Securities, delar med sig av sin syn på de kommande kvartalsrapporterna.

Köp- och säljrekommendationer

Vill du veta mer? Ladda ner listan på Paretos köp- och säljrekommendationer inom sektorn.

 

I samband med att du laddar ner presentationen samtycker du till att vi får behandla dina personuppgifter för marknadsföringsutskick. Du kan när som helst avregistrera dig för utskicken via en länk i de mejl som vi skickar ut. Mer information om vår behandling av personuppgifter finns i vår dataskyddspolicy.

Ovanstående ska inte ses som investeringsråd utan som information om produkter i vårt sortiment. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.  

Publicerad 2020-10-15

Vill du få mejl från oss med framtida analyser?

JA TACK!

Aktier som nämns i intervjun:

ABB

Atlas Copco

Dometic

Epiroc

Husqvarna

Nibe 

Sandvik

SKF

Volvo

"Intresset för hållbara industribolag har ökat, men är värderingarna av aktierna motiverade?"

Till analysen >

Det här kan du göra hos oss

Vill du komma igång med ett enkelt sparande? Hos oss kan du handla med aktier och fonder, precis som hos din bank, fast ändå inte.

Sparar du genom vår unika tjänst Andelsorder får du ett automatiserat sparande. Vi bevakar nyemissioner och återinvesterar dina utdelningar gratis. Du kan få dina aktier rösträttsregistrerade till bolagsstämmor med automatik. Och du kan månadsspara direkt i aktier som du valt ut.

  • Få utdelningar återinvesterade gratis

  • Spara tillsammans i en aktiesparklubb

  • Spara till barn eller barnbarn

  • Månadsspara direkt i både aktier och fonder