Nu har vår hemsida fått ett nytt utseende! Vi hoppas att du tycker om det. Läs mer här.
 Kategori Okategoriserade

Uppföljning av kvartalsrapporter inom verkstadssektorn för Q1 2020

Anders Roslund, verkstadsanalytiker på Pareto Securities, ger sin syn på det första kvartalet inom verkstadssektorn.

Du hittar fler analyser här

Coronaviruset präglade verkstadsbolagens första kvartal, men rapporterna var överlag bättre än vad analytikerna hade förväntat sig. Det beror främst på att effekterna av covid-19 ännu inte har synts särskilt mycket i bolagens resultat. Risken finns istället för kraftiga försäljningstapp under det andra kvartalet.

I intervjun berättar Anders mer om verkstadsbolagens första kvartal, coronavirusets fortsatta effekter på efterfrågan och bolagsvärderingar samt Pareto Securities favoritbolag inom sektorn.

Ladda ner bilderna i filmen

Pareto Securities rekommendationer:

Nedan finner ni Pareto Securities rekommendationer inom verkstadssektorn.

Köp

Behåll

Sälj

Fler analyser

Se även våra tidigare intervjuer med Anders Roslund där vi bland annat pratar om det fjärde kvartalet för 2019 samt hur verkstadssektorn påverkas av coronaviruset.

Du hittar fler analyser här >

Ovanstående ska inte ses som investeringsråd utan som information om produkter i vårt sortiment. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust. 

Håll dig uppdaterad

Få sparinspiration direkt på mejlen - börja prenumerera på Aktieinvests nyhetsbrev.

Godkännande*

*Vid anmälan till utskick samtycker jag till att Aktieinvest får behandla mina personuppgifter för marknadsföringsutskick till den e-postadress som jag anmält. Du kan när som helst avregistrera dig för utskicken via en länk i de e-postmeddelanden vi skickar ut. Mer information om vår behandling av personuppgifter finns i vår dataskyddspolicy