i kategorin Analyser
Hur har covid-19 påverkat fastighetssektorn och hur ser framtidsutsikterna för sektorn ut?

Vi har pratat med Markus Henriksson, analytiker på Pareto Securities, som går igenom hur fastighetssektorn påverkats under de senaste månaderna – och hur utsikterna ser ut framöver.

Intressanta bolag

Här är bolagen i fastighetssektorn som är särskilt intressanta för tillfället enligt Pareto Securities:

Du hittar fler analyser här >

Månadsspara direkt i aktier

Med vår spartjänst Andelsorder kan du köpa en del av en aktie till ett belopp som du själv bestämmer (minst 100 kr per aktie). Du kan göra engångsinvesteringar eller sätta upp ett månadssparande. På det viset kan du börja investera i dyra och eftertraktade aktier. Du får även din utdelningar återinvesterade gratis hos oss.

Läs mer om Andelsorder >

Spara enkelt med en sparbox

Ibland är det enklare att börja spara i något färdigpaketerat och få riskspridning från första köpet. Då kan sparboxar vara något för dig.

Läs mer om sparboxar >

Ovanstående ska inte ses som investeringsråd utan som information om produkter i vårt sortiment. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.  

Publicerad 2020-09-16

Vill du få mejl från oss med framtida analyser?

JA TACK!

Aktier som nämns i intervjun:

Balder

NP3

Sagax

Cibus

Platzer

Fabege

Diös

Det här kan du göra hos oss

Vill du komma igång med ett enkelt sparande? Hos oss kan du handla med aktier och fonder, precis som hos din bank, fast ändå inte.

Sparar du genom vår unika tjänst Andelsorder får du ett automatiserat sparande. Vi bevakar nyemissioner och återinvesterar dina utdelningar gratis. Du kan få dina aktier rösträttsregistrerade till bolagsstämmor med automatik. Och du kan månadsspara direkt i aktier som du valt ut.

  • Få utdelningar återinvesterade gratis

  • Spara tillsammans i en aktiesparklubb

  • Spara till barn eller barnbarn

  • Månadsspara direkt i både aktier och fonder