Nu har vår hemsida fått ett nytt utseende! Vi hoppas att du tycker om det. Läs mer här.
 Kategori Okategoriserade

Electrolux delårsrapport för Q4 2019

Intervju med Erik Paulsson, verkstadsanalytiker på Pareto Securities, om Electrolux delårsrapport för det fjärde kvartalet 2019.

Du hittar fler analyser här

Exempel på sådant som tas upp i intervjun:

  • Bolagets produktionsproblem i Nordamerika
  • Avknoppningen och noteringen av Electrolux Professional Läs mer
  • Potentiella effekter på verksamheten och aktiekursen av coronaviruset

Bolagen i rapporten

Bolag som lyfts fram i rapporten:

Om Electrolux

Electrolux är ett tillverkningsbolag. Bolaget är specialiserat inom utveckling och tillverkning av hushållsmaskiner. Verksamheten återfinns på global nivå där bolagets produkter säljs via flertalet återförsäljare. I produktsortimentet ingår kylskåp, diskmaskiner, tvättmaskiner, dammsugare och spisar.

Du hittar fler analyser här >

Ovanstående ska inte ses som investeringsråd utan som information om produkter i vårt sortiment. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.  

Håll dig uppdaterad

Få sparinspiration direkt på mejlen - börja prenumerera på Aktieinvests nyhetsbrev.

Godkännande*

*Vid anmälan till utskick samtycker jag till att Aktieinvest får behandla mina personuppgifter för marknadsföringsutskick till den e-postadress som jag anmält. Du kan när som helst avregistrera dig för utskicken via en länk i de e-postmeddelanden vi skickar ut. Mer information om vår behandling av personuppgifter finns i vår dataskyddspolicy