Nu har vår hemsida fått ett nytt utseende! Vi hoppas att du tycker om det. Läs mer här.
 Kategori Okategoriserade

Prognos inför kommande kvartalsrapporter i fastighetssektorn

Vi har intervjuat Markus Henriksson, analytiker på Pareto Securities, inför kommande kvartalsrapporter i fastighetssektorn.

Du hittar fler analyser här

I intervjun ger han sin syn på fastighetssektorn, fastighetsbolagens höga värderingar, Castellums kvartalsrapport samt vad som krävs för att kunna motivera en fortsatt hög exponering mot fastighetssektorn. Han berättar också varför Fabege är en köpvärd aktie.

Ladda ner bilder >

Analyserade fastighetsbolag

Pareto Securities analyserar löpande följande bolag inom fastighetssektorn:

Du hittar fler analyser här >

Ovanstående ska inte ses som investeringsråd utan som information om produkter i vårt sortiment. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust. 

Håll dig uppdaterad

Få sparinspiration direkt på mejlen - börja prenumerera på Aktieinvests nyhetsbrev.

Godkännande*

*Vid anmälan till utskick samtycker jag till att Aktieinvest får behandla mina personuppgifter för marknadsföringsutskick till den e-postadress som jag anmält. Du kan när som helst avregistrera dig för utskicken via en länk i de e-postmeddelanden vi skickar ut. Mer information om vår behandling av personuppgifter finns i vår dataskyddspolicy