i kategorin Analyser
Vi har intervjuat Markus Henriksson, analytiker på Pareto Securities, inför kommande kvartalsrapporter i fastighetssektorn.

I intervjun ger han sin syn på fastighetssektorn, fastighetsbolagens höga värderingar, Castellums kvartalsrapport samt vad som krävs för att kunna motivera en fortsatt hög exponering mot fastighetssektorn. Han berättar också varför Fabege är en köpvärd aktie.

Ladda ner bilder >

Analyserade fastighetsbolag

Pareto Securities analyserar löpande följande bolag inom fastighetssektorn:

Du hittar fler analyser här >

Ovanstående ska inte ses som investeringsråd utan som information om produkter i vårt sortiment. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust. 

2020-01-29

LOGGA IN

Vill du få mejl från oss med framtida analyser?

JA TACK!

Det här kan du göra hos oss

Vill du komma igång med ett enkelt sparande? Hos oss kan du handla med aktier och fonder, precis som hos din bank, fast ändå inte.

Sparar du genom vår unika tjänst Andelsorder får du ett automatiserat sparande. Vi bevakar nyemissioner och återinvesterar dina utdelningar gratis. Du kan få dina aktier rösträttsregistrerade till bolagsstämmor med automatik. Och du kan månadsspara direkt i aktier som du valt ut.

  • Få utdelningar återinvesterade gratis

  • Spara tillsammans i en aktiesparklubb

  • Spara till barn eller barnbarn

  • Månadsspara direkt i både aktier och fonder

Skriv en kommentar