Kategori Okategoriserade

Vi gör det för er!

Idag är jag oerhört glad och stolt över att vi har tagit flera stora kliv mot vår vision.

I april lanserade vi inloggning med BankID till vår moderniserade internettjänst (Beta) och i förra veckan lanserade vi en helt ny sajt på adressen www.aktieinvest.se med inte bara nya inspirerande texter utan också en helt ny design som vi hoppas lockar fler till oss och till sparande.

Som om det inte vore nog så lanserade vi dessutom en helt digital nykundsprocess. Vad betyder då det? Jo, man kan alltså bli kund på 2 minuter genom 3 knapptryckningar på den nya sajten. Legitimerar sig gör man med BankID. Redan under de första timmarna valde 6 nya kunder Aktieinvest och 53 befintliga kunder att se över sitt sparande och öppna ytterligare en depå eller ISK hos oss.

Vår gamla internettjänst finns kvar men den har också fått sällskap av Aktieinvest Beta som alltså är en betaversion, det vill säga inte riktigt fullskalig. Än. Just nu kan du logga in, se dina innehav, söka fonder, aktier och ETFer, hitta information om kurser och orderdjup och köpa/sälja aktier på Aktieinvest Beta. Vi jobbar hårt för att fortsätta lansera nya funktioner och lovar att det kommer mera, mycket mera.

Enklare priser

Vi vill alltså bli enklare. En sak som varit allt annat än enkel var vår prislista. Vi har fått massor av synpunkter och frågor från er kunder på våra priser. Därför har vi gjort om även vår prisfilosofi. Nu väljer du helt enkelt bara mellan två olika nivåer: Stor och Liten. Vilken prisvariant du väljer påverkar din vanliga aktiehandel (börsorder). Om du sparar i andelar av aktier, så kallad Andelsorder, så har vi förenklat även där. Andelsorder har nämligen samma pris oavsett om du valt Stor eller Liten som din prisplan. Vi ger även medlemsorganisationen Aktiespararnas alla medlemmar rabatt, så glöm inte att berätta för oss att du är medlem och vilket ditt medlemsnummer är.

Jag hoppas verkligen att du uppskattar våra nyheter för allt detta gör det för dig – att du är nöjd och trivs hos oss är det allra viktigaste för oss. Och vi kommer inte ge oss förrän hela Sverige inser att det är lika enkelt att handla aktier som mat eller kläder på internet. Åtminstone hos oss på Aktieinvest.

Therese Lundstedt

VD, Aktieinvest

Håll dig uppdaterad

Få sparinspiration direkt på mejlen - börja prenumerera på Aktieinvests nyhetsbrev.

*” anger obligatoriska fält

Godkännande*

*Vid anmälan till utskick samtycker jag till att Aktieinvest får behandla mina personuppgifter för marknadsföringsutskick till den e-postadress som jag anmält. Du kan när som helst avregistrera dig för utskicken via en länk i de e-postmeddelanden vi skickar ut. Mer information om vår behandling av personuppgifter finns i vår dataskyddspolicy

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Innan du börjar handla i fraktioner behöver du besvara ett antal kunskapsfrågor. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.