Kategori Okategoriserade

Mohammeds väg till miljonen om börsåret 2020

2020 har varit ett turbulent börsår. Vi har pratat med Mohammed Salih på Aktiespararna, som kommenterar året som gått och som ger sina tips på hur man kan hantera en skakig börs.

Mohammeds väg mot miljonen

Se även: Investmentbolag – Aktieinvest möter Mohammed Salih

Mohammed Salih har seglat upp som en stjärna på investeringshimlen det senaste året. För drygt ett år sedan startade han instagramkontot @Mohammedsvagtillmiljonen som nu har över 46 000 följare, där vi får följa hans väg till den första miljonen.

Aktieinvest tog ett coronasäkert snack med Mohammed om året som har gått, vikten av långsiktighet i skakiga börstider och vilka aktier han tror på framåt.

Ovanstående ska inte ses som investeringsråd utan som information om produkter i vårt sortiment. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.  

Intervjun spelades in 2020-12-15

Publicerad 2020-12-17

Missa inte nästa analys

Vill du få mejl från oss med aktieanalyser?

Ja tack!

Aktier som nämns i videon:

Håll dig uppdaterad

Få sparinspiration direkt på mejlen - börja prenumerera på Aktieinvests nyhetsbrev.

*” anger obligatoriska fält

Godkännande*

*Vid anmälan till utskick samtycker jag till att Aktieinvest får behandla mina personuppgifter för marknadsföringsutskick till den e-postadress som jag anmält. Du kan när som helst avregistrera dig för utskicken via en länk i de e-postmeddelanden vi skickar ut. Mer information om vår behandling av personuppgifter finns i vår dataskyddspolicy

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Innan du börjar handla i fraktioner behöver du besvara ett antal kunskapsfrågor. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

Tesla-bild av Austin Ramsey