i kategorin Krönikor & Intervjuer
2020 har varit ett turbulent börsår. Vi har pratat med Mohammed Salih på Aktiespararna, som kommenterar året som gått och som ger sina tips på hur man kan hantera en skakig börs.

Se även: Investmentbolag – Aktieinvest möter Mohammed Salih

Mohammed Salih har seglat upp som en stjärna på investeringshimlen det senaste året. För drygt ett år sedan startade han instagramkontot @Mohammedsvagtillmiljonen som nu har över 46 000 följare, där vi får följa hans väg till den första miljonen.

Aktieinvest tog ett coronasäkert snack med Mohammed om året som har gått, vikten av långsiktighet i skakiga börstider och vilka aktier han tror på framåt.

 

Ovanstående ska inte ses som investeringsråd utan som information om produkter i vårt sortiment. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.  

Intervjun spelades in 2020-12-15

Publicerad 2020-12-17

Vill du få mejl från oss med aktieanalyser?

Ja tack!

Aktier som nämns i videon:

Det här kan du göra hos oss

Vill du komma igång med ett enkelt sparande? Hos oss kan du handla med aktier och fonder, precis som hos din bank, fast ändå inte.

Sparar du genom vår unika tjänst Andelsorder får du ett automatiserat sparande. Vi bevakar nyemissioner och återinvesterar dina utdelningar gratis. Du kan få dina aktier rösträttsregistrerade till bolagsstämmor med automatik. Och du kan månadsspara direkt i aktier som du valt ut.

  • Få utdelningar återinvesterade gratis

  • Spara tillsammans i en aktiesparklubb

  • Spara till barn eller barnbarn

  • Månadsspara direkt i både aktier och fonder

Tesla-bild av Austin RamseyGraf för svenska investmentbolag