i kategorin Analyser

Idag den 5 december slutförs utdelningen av Kinneviks innehav i Millicom International Cellular S.A. Läs mer om Kinneviks utdelning här >

I samband med detta har vi intervjuat Stefan Wård, analyschef på Pareto Securities, för att få en uppdatering om bolaget och deras framtid.

Om Millicom International Cellular S.A.

Millicom är verksamma inom telekommunikation. Bolaget är en mobiloperatör med särskild inriktning mot tillväxtmarknader. Tjänsterna som erbjuds inkluderar huvudsakligen tjänster inom mobil, tv och bredband samt tillhörande tilläggstjänster. Verksamhet återfinns på global nivå, främst inom till Sydamerika, Afrika och Asien, där leverans sker via bolagets varumärken Tigo, Bima och Zintel. Bolaget har sitt huvudkontor i Bertrange, Luxemburg.

Information och event med Pareto Securities

Vill du få mejl från oss med information om Pareto Securities event, intervjuer och analyser?

Anmäl dig här >

Ovanstående ska inte ses som investeringsråd utan som information om produkter i vårt sortiment. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.  

Skriv en kommentar