Nu har vår hemsida fått ett nytt utseende! Vi hoppas att du tycker om det. Läs mer här.
 Kategori Hållbarhet

En hållbar framtid

Hållbarhet är en global megatrend. Vi ser även detta mer och mer på aktiemarknaderna.

Du hittar fler analyser här

Det strömmar in kapital i nya investeringsmöjligheter med en tydlig inriktning mot hållbarhet. Dessutom finns det en ökad efterfrågan på den här typen av investeringar och många spännande bolag inom området.

Det finns många alternativ för den som vill investera hållbart på Stockholmsbörsen redan idag och fler möjligheter lär komma under de kommande åren.

För att undersöka detta närmare har vi gjort en serie intervjuer om hållbarhet. Mer specifikt undersöker vi hur bolag inom olika branscher bidrar till en hållbar framtid.

Exempel på ämnen som tas upp i intervjuserien:

Du hittar även fler analyser här »

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

Håll dig uppdaterad

Få sparinspiration direkt på mejlen - börja prenumerera på Aktieinvests nyhetsbrev.

Godkännande*

*Vid anmälan till utskick samtycker jag till att Aktieinvest får behandla mina personuppgifter för marknadsföringsutskick till den e-postadress som jag anmält. Du kan när som helst avregistrera dig för utskicken via en länk i de e-postmeddelanden vi skickar ut. Mer information om vår behandling av personuppgifter finns i vår dataskyddspolicy