Nu har vår hemsida fått ett nytt utseende! Vi hoppas att du tycker om det. Läs mer här.
 Kategori Okategoriserade

Nu lanserar vi en ny aktieportfölj

Intresset för hållbara aktier ökar. Samtidigt är det många som tycker att det är svårt att välja vilka aktier man ska spara i. Därför har vi tagit fram Cleantechportföljen.

Du hittar fler analyser här

Nu gör vi det ännu enklare att spara hållbart genom att lansera en aktieportfölj med gröna aktier tillsammans med Pareto Securities. Därför har vi intervjuat Johan Spetz, expert inom cleantech och analyschef på Pareto Securities, som berättar mer om den nya Cleantechportföljen.

Om Cleantechportföljen

Cleantechportföljen innehåller fem svenska bolag inom förnybar energi och miljöteknik.

Aktier i portföljen från den 10/3 2021:

Portföljen ses över kvartalsvis av en analytiker på Pareto Securities.

Läs mer om Cleantechportföljen >

Månadsspara i gröna aktier

Du kan enkelt månadsspara direkt i gröna aktier med Cleantechportföljen. Då slipper du själv välja aktier att spara i samtidigt som du får exponering mot flera bolag och slipper försöka tajma marknaden.

BÖRJA MÅNADSSPARA

Du hittar fler analyser här >

Ovanstående ska inte ses som investeringsråd utan som information om produkter i vårt sortiment. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust. Vänligen ta del av våra fullständiga disclaimers och villkor på vår produktsida för Cleantechportföljen >

Håll dig uppdaterad

Få sparinspiration direkt på mejlen - börja prenumerera på Aktieinvests nyhetsbrev.

Godkännande*

*Vid anmälan till utskick samtycker jag till att Aktieinvest får behandla mina personuppgifter för marknadsföringsutskick till den e-postadress som jag anmält. Du kan när som helst avregistrera dig för utskicken via en länk i de e-postmeddelanden vi skickar ut. Mer information om vår behandling av personuppgifter finns i vår dataskyddspolicy

Månadsspara i gröna aktier