i kategorin Analyser
Renewcell har varit på mångas läppar sedan börsintroduktionen i november 2020. Är bolaget fortfarande intressant?

Det strömmar in kapital i bolag inom förnybar energi och cleantech. Ett av de bolag som hamnat i rampljuset är Renewcell. I november 2020 börsintroducerades bolaget och man har stora planer för de kommande åren. Renewcell har en patenterad lösning för att återvinna textilfibrer, vilket har potential att skapa cirkularitet i hela klädindustrin. Under året flyttar de in i SCAs lokaler i Ortviken utanför Sundsvall, där de konverterar ett område till en ny fabrik.

Vi har intervjuat Johan Spetz, analyschef på Pareto Securities, om hur den senaste kvartalsrapporten ser ut och vad han tror om den närmaste framtiden för bolaget.

Du hittar fler analyser här >

Ovanstående ska inte ses som investeringsråd utan som information om produkter i vårt sortiment. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.  

Publicerad 2021-03-03

Vill du få mejl från oss med framtida analyser?

JA TACK!

2020-02-24

Renewcell har kommit ned till mer attraktiva nivåer

Textilåtervinningsbolaget Renewcells aktier har nu kommit ned till mer attraktiva nivåer efter ett starkt initialt uppsving från börsnoteringen och Pareto rekommenderar köp.

Läs nyheten >

Det här kan du göra hos oss

Vill du komma igång med ett enkelt sparande? Hos oss kan du handla med aktier och fonder, precis som hos din bank, fast ändå inte.

Sparar du genom vår unika tjänst Andelsorder får du ett automatiserat sparande. Vi bevakar nyemissioner och återinvesterar dina utdelningar gratis. Du kan få dina aktier rösträttsregistrerade till bolagsstämmor med automatik. Och du kan månadsspara direkt i aktier som du valt ut.

  • Få utdelningar återinvesterade gratis

  • Spara tillsammans i en aktiesparklubb

  • Spara till barn eller barnbarn

  • Månadsspara direkt i både aktier och fonder