Kategori Okategoriserade

Är det läge att investera i Renewcell?

Renewcell har varit på mångas läppar sedan börsintroduktionen i november 2020. Är bolaget fortfarande intressant?

Prenumerera på analyser

Det strömmar in kapital i bolag inom förnybar energi och cleantech. Ett av de bolag som hamnat i rampljuset är Renewcell.

I november 2020 börsintroducerades bolaget och man har stora planer för de kommande åren. Renewcell har en patenterad lösning för att återvinna textilfibrer, vilket har potential att skapa cirkularitet i hela klädindustrin. Under året flyttar de in i SCAs lokaler i Ortviken utanför Sundsvall, där de konverterar ett område till en ny fabrik.

Vi har intervjuat Johan Spetz, analyschef på Pareto Securities, om hur den senaste kvartalsrapporten ser ut och vad han tror om den närmaste framtiden för bolaget.

Du hittar fler analyser här >

Publicerad 2021-03-03

Månadsspara i gröna aktier

Du kan enkelt månadsspara direkt i gröna aktier med Cleantechportföljen. Då slipper du själv välja aktier att spara i samtidigt som du får exponering mot flera bolag och slipper försöka tajma marknaden.

BÖRJA MÅNADSSPARA

Du hittar fler analyser här >

Vänligen ta del av våra fullständiga disclaimers och villkor på vår produktsida för Cleantechportföljen >

Renewcell har kommit ned till mer attraktiva nivåer

2020-02-24

Textilåtervinningsbolaget Renewcells aktier har nu kommit ned till mer attraktiva nivåer efter ett starkt initialt uppsving från börsnoteringen och Pareto rekommenderar köp.

Läs nyheten >

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

investmentbolagcleantech