i kategorin Analyser
Vad har hänt med hälsovårdssektorn under pandemiåret? Vilka bolag ska man hålla ett extra öga på?

Du hittar fler analyser här >

Peter Östling, analytiker på Pareto Securities, berättar om hur hälsovårdssektorn mår, vilka bolag man bör hålla koll på och djupdyker i hälsovårdsbolaget Sedana Medical som är särskilt intressant just nu.

Köp en färdig sparbox

Vill du investera i hälsovårdssektorn men tycker det är krångligt att välja aktier på egen hand? Då är det kanske enklare att börja spara i något färdigpaketerat och få riskspridning från första köpet. Du kan enkelt månadsspara i vår sparbox Hälsovård som innehåller aktier med fokus på läkemedel, vård och omsorg.

Läs mer om sparboxen

Du hittar fler sparboxar här >

Ovanstående ska inte ses som investeringsråd utan som information om produkter i vårt sortiment. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

Vill du få mejl från oss med framtida analyser?

JA TACK!

Bolag som nämns i intervjun

Mentice

Sedana Medical

Surgical Science

Det här kan du göra hos oss

Vill du komma igång med ett enkelt sparande? Hos oss kan du handla med aktier och fonder, precis som hos din bank, fast ändå inte.

Sparar du genom vår unika tjänst Andelsorder får du ett automatiserat sparande. Vi bevakar nyemissioner och återinvesterar dina utdelningar gratis. Du kan få dina aktier rösträttsregistrerade till bolagsstämmor med automatik. Och du kan månadsspara direkt i aktier som du valt ut.

  • Få utdelningar återinvesterade gratis

  • Spara tillsammans i en aktiesparklubb

  • Spara till barn eller barnbarn

  • Månadsspara direkt i både aktier och fonder