i kategorin Analyser

Hur ser framtiden ut för Storytel?

Storytel är börsraketen som haft det tufft det senaste året. Stefan Wård, analyschef på Pareto Securities, delar med sig av en uppdatering kring Storytel och vad man kan förvänta sig från bolaget under det kommande året.

Om Storytel

Storytel erbjuder streamingtjänster för ljudböcker och e-böcker. Storytels streamingverksamhet verkar under varumärkena Storytel och Mofibo. Storytels förlagsverksamhet består av ljudboksförlaget StorySide, samt förlag som Norstedts Förlagsgrupp, People’s Press och Gummerus. Storytel finns idag på över 20 marknader och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Du hittar fler analyser här >

Kund hos Aktieinvest?

Logga in för att se över ditt sparande!

LOGGA IN

Ovanstående ska inte ses som investeringsråd utan som information om produkter i vårt sortiment. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.  

Vill du få mejl från oss med framtida analyser?

JA TACK!

Storytel har tillträtt förvärvet av finska förlaget Aulo & Co

Ljudboksspecialisten Storytel har i dag den 20 augusti tillträtt förvärvet av det finska förlaget Aulo & Co, vilket aviserades den 23 juni. Det framgår av ett pressmeddelande.

Storytel emitterar 23 482 nya B-aktier till teckningskursen 223,19 kronor per aktie som en del av köpeskillingen. Storytel har därefter 68,28 miljoner aktier utestående.

Läs nyheten >

Det här kan du göra hos oss

Vill du komma igång med ett enkelt sparande? Hos oss kan du handla med aktier och fonder, precis som hos din bank, fast ändå inte.

Sparar du genom vår unika tjänst Andelsorder får du ett automatiserat sparande. Vi bevakar nyemissioner och återinvesterar dina utdelningar gratis. Du kan få dina aktier rösträttsregistrerade till bolagsstämmor med automatik. Och du kan månadsspara direkt i aktier som du valt ut.

  • Få utdelningar återinvesterade gratis

  • Spara tillsammans i en aktiesparklubb

  • Spara till barn eller barnbarn

  • Månadsspara direkt i både aktier och fonder