Kategori Okategoriserade

Aktieanalys av Storytel – köpläge trots skakig kurs?

Storytel är börsraketen som haft det tufft det senaste året.

Prenumerera på analyser 

Stefan Wård, analyschef på Pareto Securities, delar med sig av en uppdatering kring Storytel och vad man kan förvänta sig från bolaget under det kommande året.

Om Storytel

Storytel erbjuder streamingtjänster för ljudböcker och e-böcker. Storytels streamingverksamhet verkar under varumärkena Storytel och Mofibo. Storytels förlagsverksamhet består av ljudboksförlaget StorySide, samt förlag som Norstedts Förlagsgrupp, People’s Press och Gummerus. Storytel finns idag på över 20 marknader och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Månadsspara direkt i aktier

Med vår spartjänst Andelsorder kan du köpa en del av en aktie till ett belopp som du själv bestämmer (minst 100 kr/aktie). Du kan både göra engångsinvesteringar och sätta upp ett månadssparande. På det viset kan du börja investera i dyra och eftertraktade aktier och enkelt automatisera ditt aktiesparande.

Du hittar fler analyser här >

Storytel har tillträtt förvärvet av finska förlaget Aulo & Co

Ljudboksspecialisten Storytel har i dag den 20 augusti tillträtt förvärvet av det finska förlaget Aulo & Co, vilket aviserades den 23 juni. Det framgår av ett pressmeddelande.

Storytel emitterar 23 482 nya B-aktier till teckningskursen 223,19 kronor per aktie som en del av köpeskillingen. Storytel har därefter 68,28 miljoner aktier utestående.

Läs nyheten >

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

AktieanalyserHälsovård på datorskärm