i kategorin

Styrelsen i Soltech Energy Sweden AB (publ) (”Soltech Energy”) offentliggjorde genom ett pressmeddelande den 22 september 2021 sitt beslut om ett erbjuda aktieägare i Soltech Energy men även allmänheten att förvärva stamaktier i Advanced Soltech Sweden AB (publ) (”Advanced Soltech” eller ”Bolaget”)

En (1) aktie i Soltech Energy Sweden AB ger en (1) inköpsrätt. Tretton (13) inköpsrätter (IR) ger möjligheten att köpa en (1) aktie i Advanced Soltech Sweden AB till kursen 27,00 SEK per ny aktie.

Aktien i Advanced Soltech Sweden AB avses noteras på First North Growth den 29 oktober 2021.

Tilldelning av aktier sker omkring 29 oktober 2021.

Om du vill vara med i detta erbjudande så måste du göra följande:

  1. Logga in i vår nya internettjänst och under menypunkten Mina Sidor/ Inställningar/ Inställningar för emissioner och kryssa för att du vill delta i emissionen för angivet bolag. Just nu kan du bara logga in med BankID på internettjänsten. Behöver du hjälp kan du kontakta vår kundservice på telefon 08-5065 1700 eller via e-post kundservice@aktieinvest.se.

 

  1. Ha likvida medel till teckningen tillgängliga på din internetdepå. Inbetalning görs enklast via Swish genom att logga in på din depå i nya internettjänsten och välj Mina sidor/ Transaktioner / Gör en insättning. Eller så klickar du här så hittar du rätt direkt.

Ovanstående punkter måste vara uppfyllda senast den 25 oktober 2021 och fram till dess att köpet är registrerat på din depå.

Då det inte finns någon handel i inköpsrätterna kommer de inköpsrätter som ej utnyttjas för att köpa nya aktier att förfalla värdelösa.

Sista dag att köpa aktien med rätt att erhålla inköpsrätter var den 7 oktober 2021.

Notera att informationen ovan gäller för Aktieinvests kunder och skiljer sig från informationen i prospektet/memorandum för denna nyemission.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta vår kundservice på telefon 08-5065 1700 eller via e-post kundservice@aktieinvest.se så hjälper vi dig.