Börja med aktier och fonder på bara tre minuter

Vi vill att det ska vara enkelt för alla att börja spara i aktier och fonder. Därför jobbar vi varje dag för att göra aktiesparande enklare för våra kunder. Vi vet att alla kan lära sig att investera smart och vill såklart hjälpa till.

Börja med aktier och fonder >

Aktieinspiration

Du vill säkert, som de flesta, få lite tips och inspiration om vilka aktier du kan spara i. Här får du hjälp att hitta nya favoriter i olika teman.

Bli inpirerad >

Blogg

Här kan du lära dig mer om aktier. Du kan bland annat läsa blogginlägg från Sandra Bourbon, Framtidsfeminsten, om jämställda investeringar. Dessutom bloggar vi om hållbart sparande och andra aktuella ämnen.

Läs bloggen >

Analyser och rapporter

Här hittar du analyser och rapporter kring olika bolag och branscher. Du kan även skriva upp dig på vår lista för att få nya analyser skickade till dig via mejl!

Läs mer >

Krönikor och intervjuer

Här har vi samlat krönikor och intervjuer vi har gjort om bland annat sparande, börsen, fonder och aktier!

Läs mer >

Träffa inspirationssparare

Med tre barn, eget hus och med arbete inom vården blev sparboxarna ett bra alternativ för Diana. Hon blev tipsad om dem på en aktieträff och gick hem för att läsa på mer. Det gjorde att hon började månadsspara i fyra olika sparboxar.

Läs mer >

Sparguide

Är du en sparrookie eller aktienörd? Sparar du till en ny bil om två år eller till ett barn som kommer behöva sina pengar om 15 år?

Gå till guiden >

Deklaration

Om du sparar på en traditionell aktiedepå och har sålt aktier under 2019 behöver du deklarera dina affärer 2020.

Till deklarationshjälpen >

Fördjupa din kunskap

Här har vi samlat allt du behöver lära dig för att komma igång med sparande i aktier och fonder.

Lär dig mer om aktier och fonder >