Kategori

Villkor 2:3, kurs 35,00 SEK per B-aktie.

 

För en (1) aktie i Svedbergs i Dalstorp av serie B, får du en (1) teckningsrätt av samma serie. Tre (3) teckningsrätter ger dig möjlighet att teckna, d v s köpa, två (2) nya B-aktier till kursen 35,00 SEK per B-aktie.

 

Teckningsrätterna kommer att bokas in på din depå 2022-02-22

 

Om du vill vara med i emissionen så måste du göra följande:

  1. Logga in i vår internettjänst och under menypunkten Mina sidor/ Inställningar/ Inställningar för emissioner och kryssa för att du vill delta i emissionen för angivet bolag.

 

  1. Ha likvida medel till teckningen tillgängliga på din internetdepå. Inbetalning görs enklast via Swish eller Direktinsättning genom att logga in på din depå i internettjänsten och välj Mina sidor/ transaktioner/ Gör en insättning. Eller så klickar du här så hittar du rätt direkt.

 

 

Ovanstående punkter måste vara uppfyllda senast den 28 februari 2022 och fram till dess att teckningen är registrerad på din depå.

 

Väljer du att inte vara med i emissionen kommer vi att försöka sälja teckningsrätterna åt dig.

 

Vill du själv handla i teckningsrätterna kan du göra det mellan den 22-28 februari 2022.

 

Notera att informationen ovan gäller för Aktieinvest:s kunder och skiljer sig från informationen i prospektet/memorandum för denna nyemission.

 

Om du har frågor är du välkommen att kontakta vår kundservice på telefon 08-5065 1700 eller via e-post [email protected] så hjälper vi dig.