Vill du vara med och utveckla Sveriges bästa sparupplevelse?

Drivs du av att hitta de bästa lösningarna tillsammans med andra utvecklare? Älskar du att överraska med kundvänliga lösningar och snygg design?

Är du inte rädd för att grotta ner dig i problem för att hitta smidiga lösningar? Vill du få stort ansvar i en mindre, agil organisation?

Då tror vi att du är vår perfekta match.

Aktieinvest har inlett en spännande förändringsresa och satsar på att bli en aktör att räkna med på sparmarknaden. Vi har lanserat en helt ny internettjänst för aktie och fondhandel och siktar nu på att höja nivån ytterligare. Som aktör inom bank och finansbranschen finns höga tillgänglighets-, prestanda- och säkerhetskrav att efterleva och förbättringsarbete sker konstant i våra tekniska plattformar.

Vi letar alltid efter nya talanger och erfarna rävar som vill komplettera vårt IT-team. Hos oss arbetar:

Kreativa frontendutvecklare med UX-kompetens
Backendutvecklare med god förståelse för eller vilja att lära sig mer om IT-arkitektur
Tekniska Testare
Produktägare IT-/krav
Drift och databasspecialister

På IT-avdelningen jobbar idag ett team på 10 personer, varav 5 är utvecklare. Den egenutvecklade plattformen bygger på Linux, Java och open-source ramverk och arbetet genomförs enligt mobile first principer. En ny API-plattform har också utvecklats under 2017 som bland annat supporterar våra samarbeten med andra aktörer.

På bolaget arbetar idag 40 passionerade medarbetare som alla vill förändra finansbranschen och hjälpa fler svenskar till ett bättre sparande så att de har råd med sina drömmar. Vi sitter i ljusa, fräscha lokaler vid Norrtull i Stockholm, men det är inget hinder att jobba på distans hemifrån någon dag i veckan.

Vem är du?
Vi ser gärna att du är en driven, självgående och lösningsorienterad person med tydligt kundperspektiv. Du har vana av komplexa kravbilder och balanserar kreativitet och leverans med hög kvalitet. Vidare är du lika intresserad av användarvänlighet som teknik och tar gärna ansvar över ditt specialistområde. Vi jobbar med korta releasecykler och ser gärna att du har erfarenhet av agila arbetsmetoder och teknik som underlättar för detta. Du är prestigelös och trivs i ett tajt, öppensinnat gäng.

Varför jobba hos oss?
Aktieinvest är ett litet bolag med god sammanhållning. Kulturen är prestigelös, flexibel och vänlig. Du får möjlighet att jobba varierat och påverka en produkt som gör skillnad för den enskilda småspararen.

Självklart vill vi också att du som anställd hos oss ska ha de bästa möjligheterna för eget sparande - du blir automatisk medlem i Aktiespararna och får bra rabatter på våra egna produkter. Vi följer Unionens kollektivavtal och avtalade pensionsförmåner.

Mer om oss
Aktieinvest FK AB är ett helägt dotterbolag till Pareto Securities.

Aktieinvest erbjuder handel i både enskilda aktier, certifikat, fonder och färdiga portföljer. Hos Aktieinvest kan man bygga upp en aktieportfölj med god riskspridning och låga avgifter redan från små belopp. Bolaget arbetar för att göra sina kunder till bättre långsiktiga sparare. De erbjuder även särskilt förmånliga villkor för medlemmar i Aktiespararna och Unga Aktiesparare.

Vill du vara med på vår resa? Sänd din ansökan, CV samt personligt brev till Tommie Ulvöy, vår IT chef. Har du frågor är du välkommen att kontakta Tommie Ulvöy via tommie.ulvoy@aktieinvest.se.

I samband med att du söker tjänsten samtycker du till att vi får behandla de personuppgifter du anger i din ansökan. Vi kommer att spara din ansökan under den tid som rekryteringsprocessen pågår samt ytterligare en tid framåt, som längst sex månader. Du har alltid rätt att få de uppgifter du delat med dig av raderade. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår dataskyddspolicy.

Har du frågor om tjänsten?

Kontakta mig, Tommie Ulvöy, IT-chef

E-post: tommie.ulvoy@aktieinvest.se
Telefon: 08-506 517 41