På den här sidan hittar du information om hur du handlar aktier courtagefritt hos oss.

Se fullständiga villkor för den courtagefria aktiehandeln >

Depå-/kontotyp Avgift
Investeringssparkonto (ISK) 0 kr
Traditionell aktie- och fonddepå 0 kr*

*Om du gör färre än 3 affärer/kalenderkvartal eller är utan månadssparande är avgiften 100 kr/kvartal (gäller ej depå för minderårig som är kostnadsfri).

ÖPPNA EN DEPÅ

Är du redan kund hos oss? Logga in >

Välj aktier

Nu är det dags att välja vilken eller vilka aktier du vill köpa!

Du kan handla aktier courtagefritt på Stockholmsbörsen (Nasdaq Stockholm) hos oss. För att se vilka aktier i vårt sortiment som ingår på den börsen väljer du ”Nasdaq OMX Stockholm” under ”Börs” i vår aktiefiltrering. Välj sedan ”BörsOrder” under ”Handel”. Tänk på att det bara aktier som du kan handla utan courtage.

Som du kan se finns det flera olika aktier att välja mellan. Välj bolag som du tror på och vill vara delägare i, bolag vars affärsmodell du förstår och tycker är intressant idag och i framtiden.

Köp aktier

När du har bestämt dig för vilka aktier du vill köpa loggar du in i vår internettjänst.

För att handla aktier courtagefritt behöver du köpa aktierna via vanlig aktiehandel, även kallat börsorder. Det gör du genom att söka upp aktien och klicka på ”Köp/sälj”-knappen. Därefter klickar du på ”Köp” under ”Handla direkt på börsen”.

I nedan film beskriver vi mer i detalj hur du köper aktier via börsorder.

Klart!

Om din order har gått till avslut kan du följa dina aktier på din depå.

När du har över 60 000 kr på dina depåer eller har gjort över 200 affärer handlar du med den prisplan som du har valt för respektive depå när du öppnade den.

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd utan som information om produkter i vårt sortiment. Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.