Aktier och fonder till ditt sparande

Hos oss kan du sprida dina risker i ditt sparande på ett enkelt sätt. 

För att du ska kunna få bra förutsättningar till ditt sparande har vi både aktier, fonder och färdiga portföljer för dig att lägga enstaka köporder i eller att ha med i ditt månadsspara. Har du hittat dina favoritaktier är det enkelt att spara. I annat fall kanske någon av våra modellportföljer eller några av fonderna är ett alternativ.

Färdiga modellportföljer

Om du har bestämt dig för att spara i aktier men vet inte vad du ska köpa. För att underlätta för dig har vi paketerat ihop några färdiga aktieportföljer. 
 
Att spara i en portfölj är ett enkelt sätt att, utan förvaltningsavgift, få riskspridning i ditt sparande. Minsta köpbelopp är normalt 500 kronor. Förutom Junior, där är minsta belopp 250 kronor.

Våra modellportföljer är:

Carls Hållbara aktier Dyrgripar Hälsovård
Investmentbolag Junior Topp 9

Du handlar våra modellportföljer i Portföljorder som du når via gamla internetinloggningen. Kommer snart till Aktieinvest Beta!

Kort beskrivning av portföljerna finns här.

Portföljförteckning som pdf

Brett utbud av aktier

Vill du handla aktier som vanligt kan du hos oss köpa och sälja aktier från Stockholmsbörsen, NGM, Aktietorget och First North. 
Tack vare vår spartjänst Andelsorder kan du spara i aktier, inte bara från Sverige, utan även från USA och övriga Europa. Minsta köpbelopp per aktie är 100 kronor.
 
I aktieförteckningen ser du vilka aktier som handlas via Andelsorder. Aktieförteckning som pdf

Fondsparande

Du kan spara i ca 700 svenska och utländska fonder. Två av våra indexfonder tar ett aktivt ägaransvar i och med att Aktiespararna röstar för innehaven på bolagens stämmor. Den ena är Aktiespararna Direktavkastning och den andra är Aktiespararna Topp Sverige. Du kan också handla med börshandlade fonder (ETF:er) hos oss. ETF:erna handlas på börsen, som om de vore aktier. Du hittar dem i vår aktieförteckning. 
 
 
 
Ovanstående inte ska ses som investeringsråd utan enbart information om det du kan spara i hos oss. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

Nya aktier på börsen

Vi tar in nya aktier i vårt sortiment, både svenska och utländska.

Tipsa oss!

Finns det aktier du skulle vilja handla hos oss?
Maila gärna kundservice så kommer vår sortimentsgrupp kolla på möjligheterna att ta in just den aktien.