Kategori Okategoriserade

Louise Hagsten ny vd på Aktieinvest

I februari kommunicerades att Söderberg & Partners förvärvade Aktieinvest av Pareto Securities. Nu har Louise Hagsten utnämnts som ny vd för Aktieinvest.

Publicerad: 2023-09-07

Försäljningen av Aktieinvest till Söderberg & Partners godkändes av Finansinspektionen i juni och nu tillträder Louise Hagsten, nuvarande vd på sparplattformen Levler, som även den ägs av Söderberg & Partners.

”Jag ser fram emot att ta mig an uppgiften att leda Aktieinvest framåt med Söderberg & Partners som ny ägare. Jag har i drygt två års tid arbetat med Sveriges nya sparplattform Levler och att nu även ta sig an Sveriges äldsta nätmäklare och staka ut den fortsatta vägen i ett nytt sammanhang känns väldigt spännande”, säger Louise Hagsten, tillträdande vd på Aktieinvest.

Louise Hagsten har tidigare bland annat varit marknadschef på Söderberg & Partners men har även en bakgrund från Skandia.

”Den främsta uppgiften för Louise som ny vd är att integrera verksamheten på Söderberg & Partners men även att hitta synergier mellan Aktieinvest och Levler. Tillsammans med medarbetarna på Aktieinvest kommer hon under hösten börja arbetet med nästa steg för bolaget”, säger Joakim Bornold, styrelseordförande för Aktieinvest och Levler.

Dan Johnson som varit vd på Aktieinvest sedan 2019 har tackat ja till en ledande roll inom Söderberg & Partners.

Louise Hagsten tillträder sin roll den 11 september.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Lisa Tingwall, Chief Marketing Officer Aktieinvest
[email protected], 073-620 28 35

Louise Hagsten, tillträdande vd Aktieinvest
076-149 50 17

 

Om Söderberg & Partners
Söderberg & Partners grundades 2004 och är en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter och tjänster. Vi bedriver verksamheter inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering.

Om Aktieinvest
Aktieinvest är Sveriges äldsta nätmäklare med ca 50 000 kunder. Som värdepappersbolag står Aktieinvest under Finansinspektionens tillsyn och erbjuder sparande i både fonder, enskilda aktier, färdiga portföljer och sparboxar. Aktieinvest har genom sina företagstjänster hjälpt bolag med att underlätta administration kring emissioner samt administration av incitamentsprogram i över 20 år. Vi är ett värdepappersbolag och emissionsinstitut baserade i Sverige och vi har tillstånd, kunskap, system, plattformar och processer för att på ett ändamålsenligt och kostnadseffektivt sätt underlätta emissionsuppdrag samt administration av noterade och onoterade bolags olika typer av incitamentsprogram.

Om Levler
Levler är en sparplattform som erbjuder ett enklare och billigare sätt att spara. Plattformen har ett av Sveriges största fondutbud och en enkel och tydlig prismodell. Bolaget ägs av Söderberg & Partners. För mer information, besök levler.se

Louise Hagsten

Louise Hagsten, vd Aktieinvest och Levler

Håll dig uppdaterad

Få sparinspiration direkt på mejlen - börja prenumerera på Aktieinvests nyhetsbrev.

*” anger obligatoriska fält

Godkännande*

*Vid anmälan till utskick samtycker jag till att Aktieinvest får behandla mina personuppgifter för marknadsföringsutskick till den e-postadress som jag anmält. Du kan när som helst avregistrera dig för utskicken via en länk i de e-postmeddelanden vi skickar ut. Mer information om vår behandling av personuppgifter finns i vår dataskyddspolicy

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Innan du börjar handla i fraktioner behöver du besvara ett antal kunskapsfrågor. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.