Mobilberoende – aktier för dig som gillar mobiltelefonen

Är du en som ofta går med näsan i mobilen? Här har vi listat de aktier som ofta förknippas med mobilanvändande som t.ex. sociala medier och spel som du kan spara i via din depå hos oss.

Aktie Köp Månadsspara Handel Hållbarhetspreferenser
Facebook Köp Ja Andelorder OK
Facebook är ett socialt medium eller en social nätverkstjänst som funnits sedan 2004.
Snapchat Köp Ja Andelorder Data saknas
Snapchat är en fotodelnings- och multimediaapp för smartphones som lanserades 2011.
Twitter Köp Ja Andelorder OK
Twitter är en social nätverkstjänst och mikroblogg där man skriver meddelanden, så kallade tweetar, meddelanden som ej får överstiga ett visst antal tecken.
Rovio Entertainment Köp Ja Andelorder Data saknas
Rovio är ett Finskt spelföretag som bl.a. ligger bakom spelet Angry Birds.
Netflix Köp Nej Andelorder OK
Netflix är ett amerikanskt företag som gör att du kan streama filmer, dokumentärer och TV-serier på tusentals internetanslutna enheter utan reklaminslag.
Sverige Storytel Köp Ja Andels- & Börsorder Data saknas
Storytel är ett svenskt börsnoterat företag och bokförlag, vars affärsidé är att erbjuda tjänsten strömning över Internet för att lyssna på ljudböcker i mobilen.
Alphabet Inc C Köp Ja Andelorder OK
Alphabet Inc. är ett amerikanskt multinationellt konglomerat som är moderbolag till dotterbolagen Calico, Capitalg, Chronicle, Deepmind, Google m.fl.
Activision Blizzard Köp Ja Andelorder
Activision Blizzard är en amerikanskt bolag som utvecklar datorspel. De har släppt spel som Call of duty, Guitar hero och Warcraft-serien.
Sverige G5 Entertainment Köp Ja Andels- & Börsorder Data saknas
G5 Entertainment är ett svenskt noterat spelbolag som utvecklar och förlägger spel för mobiltelefoner och surfplattor. Spelen publiceras primärt på de fyra stora mobilplattformarna, Apple Appstore, Google Play, Windows Store och Amazon App Store.

Så här kan du månadsspara i aktier på listan

Andelsorder är vår tjänst som gör att du kan månadsspara med automatiska köp i aktier. Det görs genom dragningar från ditt bankkonto varje månad.

I kolumnen för månadsspara ser du vilka aktier man kan månadsspara i.

Minsta belopp är 100 kronor per aktie så för 500 kronor får du riskspridning i fem aktier. Köpavgiften är fast oavsett hur mycket du sparar varje månad eller hur många aktier du sparar i. Här är våra priser >

Så här börjar du månadsspara:

  1. Logga in >
  2. Bestäm vilka aktier du vill spara i
  3. Välj dragningsdatum
  4. Välj sparbelopp för varje aktie

Klart!

Är du inte kund hos oss idag?

Bli kund

Vad betyder hållbarhetspreferenserna?

Vi har ett samarbete med Arabesque som gör att du som är kund t.ex. kan sortera och filtrera aktier efter hållbarhetsdata. Med hjälp av hållbarhetspreferenserna kan du välja bort områden som du inte vill investera i. Det kan t.ex. vara fossila bränslen, vapenindustri eller vuxenunderhållning.

Står det ”Data saknas” finns det inte någon tillgänglig hållbarhetsdata att visa. OK, betyder att företaget inte har verksamhet inom något av de åtta preferensområden vi visar på internetdepån.

Här kan du läsa mer om hållbarhetsverktyget S-Ray. Med S-Ray kan du sortera fram hållbara aktier på internetdepån.

Ovanstående ska inte ses som några investeringsråd utan som information om produkter som ingår i vårt sortiment. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.