Hel & ren – aktier för dig som vill spara i konsumentprodukter

Tandkräm, rengöringsmedel och annat som man behöver för att vara hel och ren. Här listar vi aktier som du kan spara i hos oss.

Aktie Köp Månadsspara Handel Hållbarhetspreferenser
Sverige Essity B Köp Ja Andels- & Börsorder Data saknas
Essity är ett hygien- och hälsobolag. Essitys produkter är bl.a. toalett- och hushållspapper, servetter, handdesinfektion samt avtorkningsprodukter och sensorteknik.
Sverige Ellen Köp Ja Andels- & Börsorder Data saknas
Ellen säljer produkter som innehåller probiotika eller har en hög andel naturliga och ekologiska råvaror.
Procter & Gamble Co Köp Ja Andelorder OK
The Procter & Gamble Company är ett amerikanskt multinationellt dagligvaruföretag. Äger varumärken som t.ex. Yes, Wella, Ariel, Duracel och Always.
Sverige Duni Köp Ja Andels- & Börsorder OK
Duni designar, tillverkar och marknadsför bordsartiklar för engångsbruk samt förpackningar och förpackningssystem för färdigmatsmarknaden.
Sverige Lyko Group A Köp Nej Börsorder Data saknas
Lyko.se säljer allt inom skönhet online.
Colgate Palmolive Köp Ja Andelorder OK
Det är världens största företag inom oral care, det vill säga tandkräm, tandborstar, tandtråd, tandstickor och munvatten.
Johnson & Johnson Köp Ja Andelorder OK
Johnson & Johnson är ett amerikanskt multinationellt läkemedels- och medicinteknikbolag. Du känner kanske igen deras märken? Listerine, Nicorette, Pepcid och Rogaine.
Nederländerna Unilever Cert Köp Ja Andelorder OK
Unilever är ett brittisk-nederländskt företag och en av världens största tillverkare av dagligvaror, främst livsmedel, drycker, rengöringsmedel och hygienprodukter.
L’Oreal Köp Ja Andelorder OK
Loréal är världens största kosmetik- och hudvårdskoncern med märken som t.ex. Biotherm, YvesSaintLaurent, Giorgio Armani och Garnier.
Sverige Oriflame Holding Köp Ja Andels- & Börsorder OK
Oriflame är ett svenskt varumärke som säljer hudvårdsprodukter, makeup, wellnessprodukter och, skönhetstips.

Så här kan du månadsspara i aktier på listan

Andelsorder är vår tjänst som gör att du kan månadsspara med automatiska köp i aktier. Det görs genom dragningar från ditt bankkonto varje månad.

I kolumnen för månadsspara ser du vilka aktier man kan månadsspara i.

Minsta belopp är 100 kronor per aktie så för 500 kronor får du riskspridning i fem aktier. Köpavgiften är fast oavsett hur mycket du sparar varje månad eller hur många aktier du sparar i. Här är våra priser >

Så här börjar du månadsspara:

  1. Logga in >
  2. Bestäm vilka aktier du vill spara i
  3. Välj dragningsdatum
  4. Välj sparbelopp för varje aktie

Klart!

Är du inte kund hos oss idag?

Bli kund

Vad betyder hållbarhetspreferenserna?

Vi har ett samarbete med Arabesque som gör att du som är kund t.ex. kan sortera och filtrera aktier efter hållbarhetsdata. Med hjälp av hållbarhetspreferenserna kan du välja bort områden som du inte vill investera i. Det kan t.ex. vara fossila bränslen, vapenindustri eller vuxenunderhållning.

Står det ”Data saknas” finns det inte någon tillgänglig hållbarhetsdata att visa. OK, betyder att företaget inte har verksamhet inom något av de åtta preferensområden vi visar på internetdepån.

Här kan du läsa mer om hållbarhetsverktyget S-Ray. Med S-Ray kan du sortera fram hållbara aktier på internetdepån.

Ovanstående ska inte ses som några investeringsråd utan som information om produkter som ingår i vårt sortiment. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.