i kategorin Analyser
"Det har varit bra rakt över", säger Anders Roslund, verkstadsanalytiker på Pareto Securities om kvartalsreslutaten för det första kvartalet 2021.

Se vår tidigare intervju om utsikterna för 2021 i verkstadssektorn >

Anders Roslund, verkstadsanalytiker på Pareto Securities, analyserar kvartalsresultaten för de stora bolagen inom verkstadssektorn. Volvo överraskar positivt, och även ABB levererar över förväntan.

Du hittar flera analyser här >

Ovanstående ska inte ses som investeringsråd utan som information om produkter i vårt sortiment. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

Vill du få mejl från oss med framtida analyser?

JA TACK!

Aktier som nämns i intervjun:

”Morgan Stanley höjer riktkursen för Alfa Laval”

Läs nyheten >

Det här kan du göra hos oss

Vill du komma igång med ett enkelt sparande? Hos oss kan du handla med aktier och fonder, precis som hos din bank, fast ändå inte.

Sparar du genom vår unika tjänst Andelsorder får du ett automatiserat sparande. Vi bevakar nyemissioner och återinvesterar dina utdelningar gratis. Du kan få dina aktier rösträttsregistrerade till bolagsstämmor med automatik. Och du kan månadsspara direkt i aktier som du valt ut.

  • Få utdelningar återinvesterade gratis

  • Spara tillsammans i en aktiesparklubb

  • Spara till barn eller barnbarn

  • Månadsspara direkt i både aktier och fonder