Kategori Okategoriserade

Fastighetssektorn: Hur blir marknaden efter pandemin?

Hur har covid-19 påverkat fastighetssektorn och hur ser framtidsutsikterna för sektorn ut?

Prenumerera på analyser

Vi har pratat med Markus Henriksson, analytiker på Pareto Securities, som går igenom hur fastighetssektorn påverkats under de senaste månaderna – och hur utsikterna ser ut framöver.

Intressanta bolag

Här är tre bolag i fastighetssektorn som är särskilt intressanta just nu enligt Pareto Securities:

Du hittar fler analyser här >

Månadsspara direkt i aktier

Med vår spartjänst Andelsorder kan du köpa en del av en aktie till ett belopp som du själv bestämmer (minst 100 kr per aktie). Du kan göra engångsinvesteringar eller sätta upp ett månadssparande. På det viset kan du börja investera i dyra och eftertraktade aktier. Du får även din utdelningar återinvesterade gratis hos oss.

Läs mer om Andelsorder >

Spara enkelt med en sparbox

Ibland är det enklare att börja spara i något färdigpaketerat och få riskspridning från första köpet. Då kan våra sparboxar vara något för dig.

Läs mer om sparboxar >  

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

VerkstadssektornVerkstadssektorn