Kategori

Villkor: 1:5  kurs 55 SEK

För  en (1) stamaktie i VNV GLOBAL AB får du en (1) uniträtt. Fem (5) uniträtter  ger dig möjlighet att teckna en (1) unit till kursen 55 SEK per unit.

En unit innehåller en (1) stamaktie och en (1) teckningsoption TO1.

Uniträtterna kommer att bokas in på din depå 2020-07-08.

Om du vill vara med i emissionen så måste du göra följande:

  1. Logga in i vår nya internettjänst och under menypunkten Sidor/ Inställningar/ Inställningar för emissioner och kryssa för att du vill delta i emissionen för angivet bolag. Du kan även göra inställningen via inloggning i den gamla internettjänsten.
  2. Ha likvida medel till teckningen tillgängliga på din internetdepå. Inbetalning görs enklast via Swish genom att logga in på din depå i nya internettjänsten och välj mina sidor/ inbetalning. Eller så klickar du här så hittar du rätt direkt.

Ovanstående punkter måste vara uppfyllda senast den 15 juli 2020 och fram till dess att teckningen är registrerad på din depå.

Väljer du att inte vara med i emissionen kommer vi att försöka sälja uniträtterna åt dig.

Vill du själv handla i uniträtterna kan du göra det mellan den 8  juli och den 15  juli 2020.

Sista dag att köpa aktien med rätt att erhålla uniträtter var den 2 juli 2020.

Notera att informationen ovan gäller för Aktieinvest:s kunder och skiljer sig från informationen i prospektet/memorandum för denna nyemission.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta vår kundservice på telefon 08-5065 1700 eller via e-post [email protected] så hjälper vi dig.