Kategori

Öhman Etisk Index Sverige: Fonden spärras för ytterligare köp

Öhman Fonder förvaltar två svenska aktiefonder som idag har en väldigt lik placeringsinriktning. För att minimera risken att förväxla fonderna med varandra har Öhman fonder beslutat sig för att ta bort möjligheten att teckna andelar i fonden Öhman Etisk Index Sverige på MFEX plattform.

Då Aktieinvest använder den plattformen för handel innebär det att man inte kan köpa ytterligare andelar i fonden. Fonden kan fortsatt förvaras på depån och säljas precis som tidigare.

Sista dag för Aktieinvest kunder att köpa i Öhman Etisk Index Sverige, ISIN SE0001463449 är den 2021-08-31. Eventuellt månadssparande övergår efter det till sparande i likvida medel.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta vår kundservice på telefon 08-5065 1700 eller via e-post [email protected] så hjälper vi dig.

Håll dig uppdaterad

Få sparinspiration direkt på mejlen - börja prenumerera på Aktieinvests nyhetsbrev.

*” anger obligatoriska fält

Godkännande*

*Vid anmälan till utskick samtycker jag till att Aktieinvest får behandla mina personuppgifter för marknadsföringsutskick till den e-postadress som jag anmält. Du kan när som helst avregistrera dig för utskicken via en länk i de e-postmeddelanden vi skickar ut. Mer information om vår behandling av personuppgifter finns i vår dataskyddspolicy