Kategori
Nu har du möjlighet att anmäla dig för att teckna aktier i LMK Group AB (Linas Matkasse m.fl.) inför bolagets notering på Nasdaq First North Premier Growth Market.

LMK Group

LMK Group AB grundades 2008 med visionen att förenkla vardagen genom att erbjuda en stor variation av inspirerande måltider levererade direkt till kundens ytterdörr. Idag är de den största leverantören av mealkits i Norden och anser sig vara en ledare inom skandinavisk ”food-tech”. Koncernen har verksamhet i Sverige, Norge och Danmark och verkar under varumärkena Linas Matkasse, Godtlevert, Adams Matkasse och RetNemt.

LMK Group levererar hälsosamma och flexibla mealkit-lösningar till omkring 115 000 aktiva kunder och 405 000 registrerade kunder i Sverige, Norge och Danmark. Koncernens vision är att de skandinaviska hushållen ska kunna ta sig tid att laga och äta god mat tillsammans med sina nära och kära utan att behöva stressa, planera, handla eller släpa hem matkassarna.

Teckna aktier

Nu vill bolaget säkerställa tillgång till kapital för att främja en lönsam tillväxt och fortsatt utveckling. Därför kommer bolaget att noteras på Nasdaq First North Premier Growth Market.

Anmäl dig för att teckna aktier i LMK Group här:

Anmälan är stängd

Sista anmälningsdag: 24 mars 2021 kl. 23.59

Observera att i denna nyintroduktion kan du ej förvärva aktier på ett IPS-konto.

Villkor

Läs mer om erbjudandet >

Informationen om börsintroduktionen ska inte ses som investeringsrådgivning eller en investeringsrekommendation, utan som information om en tjänst som ingår i vårt sortiment. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Bolagets verksamhet är, liksom allt företagande, förenad med risk. Vänligen notera att värdepappren inte erbjuder någon garanterad intäkt eller något kapitalskydd, en investering i aktierna är endast lämpad för investerare som inte har ett behov av en garanterad intäkt eller ett kapitalskydd. En kund som önskar att investera i aktier via erbjudandet ska vara kapabel att utvärdera fördelar och risker med en sådan investering samt kunna bära eventuella förluster som kan uppstå i samband med en investering i aktier. Mer legal information finner du på Etik & Regelverk>

Senast ändrad 2021-03-23

Teckna aktier

Nu vill bolaget säkerställa tillgång till kapital för att främja en lönsam tillväxt och fortsatt utveckling. Därför kommer bolaget att noteras på Nasdaq First North Premier Growth Market.