Kategori

Villkor 1:1, kurs 5,40 SEK per unit
En (1) unit innehåller tre (3) aktier samt tre (3) teckningsoptioner av serie TO1 och tre (3) teckningsoptioner av serie TO2.
För en (1) aktie i GOGO Lead Tech får du en (1) uniträtt. En (1) uniträtt ger dig möjlighet att teckna, d v s köpa, en (1) unit till kursen 5,40 SEK per unit.
Uniträtterna kommer att bokas in på din depå 2021-04-23.
Om du vill vara med i emissionen så måste du göra följande:
1. Logga in i vår nya internettjänst och under Mina sidor/ Inställningar/ Inställningar för emissioner och kryssa för att du vill delta i emissionen för angivet bolag. Du kan även göra inställningen via inloggning i den gamla internettjänsten.
2. Ha likvida medel till teckningen tillgängliga på din internetdepå. Inbetalning görs enklast via Swish eller Direktinsättning genom att logga in på din depå i nya internettjänsten och välj Mina sidor/ transaktioner/ Gör en insättning.
Ovanstående punkter måste vara uppfyllda senast den 29 april 2021 och fram till dess att teckningen är registrerad på din depå.
Väljer du att inte vara med i emissionen kommer vi att försöka sälja uniträtterna åt dig.
Vill du själv handla i uniträtterna kan du göra det mellan den 23 – 29 april 2021.

Notera att informationen ovan gäller för Aktieinvest:s kunder och skiljer sig från informationen i prospektet/memorandum för denna nyemission.
Om du har frågor är du välkommen att kontakta vår kundservice på telefon 08-5065 1700 eller via e-post [email protected] så hjälper vi dig.