Kategori

Fonden East Capital Eastern Europe delas upp i två fonder

East Capital Eastern Europe, ISIN LU2437453066.

Fonden kommer att delas upp i två separata fonder, East Capital Eastern Europe som kommer att behålla sina likvida tillgångar, och en ny fond, EAST CAPTL SIC-EAST CAPTL EAST EU -A1Q- SEK CAP, LU2691060185, som kommer att innehålla enbart ryska tillgångar.

Efter delningen kommer den nya fonden att vara spärrad för både köp och försäljning på obestämd tid.

Den nya fonden finns inbokad på kunders depåer från den 5 oktober 2023.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta vår kundservice på telefon 08-5065 1700 eller via e-post [email protected] så hjälper vi dig.

Aktieinvest app

Håll koll på ditt sparande.
Ladda ner vår app.

Med vår populära app får du en överblick över ditt sparande. Starta ett automatiskt månadssparande eller investera i bolag på belopp (från 100 kronor per bolag).

Hämta appen i App Store.
googleplay-1

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Innan du börjar handla i fraktioner behöver du besvara ett antal kunskapsfrågor. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.