Kategori

Villkor: 1:1  kurs 0,04 SEK

För  en (1) aktie i Archelon  AB får du en (1) uniträtt. En (1) uniträtt ger dig möjlighet att teckna, d v s köpa, en (1) unit till kursen 0,04 SEK per unit.

En unit innehåller en (1) aktie av serie B och två (2) teckningsoptioner  2020/2021 serie B.

Uniträtterna kommer att bokas in på din depå 2020-06-23.

Om du vill vara med i emissionen så måste du göra följande:

  1. Logga in i vår nya internettjänst och under menypunkten Sidor/ Inställningar/ Inställningar för emissioner och kryssa för att du vill delta i emissionen för angivet bolag. Du kan även göra inställningen via inloggning i den gamla internettjänsten.
  2. Ha likvida medel till teckningen tillgängliga på din internetdepå. Inbetalning görs enklast via Swish genom att logga in på din depå i nya internettjänsten och välj mina sidor/ inbetalning. Eller så klickar du här så hittar du rätt direkt.

Ovanstående punkter måste vara uppfyllda senast den 7 juli 2020 och fram till dess att teckningen är registrerad på din depå.

Väljer du att inte vara med i emissionen kommer vi att försöka sälja uniträtterna åt dig.

Vill du själv handla i uniträtterna kan du göra det mellan den 23 juni och den 7 juli 2020.

Sista dag att köpa aktien med rätt att erhålla uniträtter var den 16 juni 2020.

Notera att informationen ovan gäller för Aktieinvest:s kunder och skiljer sig från informationen i prospektet/memorandum för denna nyemission.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta vår kundservice på telefon 08-5065 1700 eller via e-post [email protected] så hjälper vi dig.