Aktuella rabatter och erbjudanden

Här hittar du våra aktuella rabattkoder och erbjudanden.

Aktuella rabatter och erbjudanden

Förmåner för medlemmar i Aktiespararna

Du som är medlem i Aktiespararna eller Unga Aktiesparare har flera förmåner hos oss på Aktieinvest.

Förmåner för medlemmar

Månadsspara i aktier helt utan kostnad

Med sparboxen Smartbox kan du som är medlem i Aktiespararna eller Unga Aktiesparare månadsspara i aktier utan kostnad. Sparboxen innehåller investmentbolag, bolag med en hög förväntad direktavkastning och lågt värderade bolag.

Läs mer om sparboxen >

Börja månadsspara

Håll dig uppdaterad

Få sparinspiration direkt på mejlen - börja prenumerera på Aktieinvests nyhetsbrev.

*” anger obligatoriska fält

Godkännande*

*Vid anmälan till utskick samtycker jag till att Aktieinvest får behandla mina personuppgifter för marknadsföringsutskick till den e-postadress som jag anmält. Du kan när som helst avregistrera dig för utskicken via en länk i de e-postmeddelanden vi skickar ut. Mer information om vår behandling av personuppgifter finns i vår dataskyddspolicy

Sparboxarna ska inte ses som ett investeringsråd utan som ett hjälpverktyg i sparbesluten. Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Innan du börjar handla i fraktioner behöver du besvara ett antal kunskapsfrågor. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.