i kategorin Blogg, Fler inlägg av Mikael
I min nya roll som tf VD, kommer jag fortsätta arbeta för att vi ska erbjuda dig som kund bättre och enklare spartjänster. Det är min övertygelse att det både kan vara inspirerande och lönsamt att spara. Sparande möjliggör drömmar!

Redan som liten har jag drömt om att få arbeta med aktier. Ja, exakt så tänkte jag inte när jag handlade mina första aktier som 12-åring, men allt eftersom mitt intresse för aktier och sparande utvecklades och har tagit mig dit jag är idag har jag insett att jag verkligen jobbar med min dröm. Att på heltid få utveckla och möjliggöra sparande för fler på ett enkelt och tillgängligt sätt – det är fantastiskt.

Idag drivs jag av att lära andra att komma igång med ett långsiktigt framgångsrikt sparande. Inte minst därför vill jag att våra kunder ska erbjudas förbättrade och förenklade spartjänster, det sitter i både mitt och Aktieinvests DNA.

Att få ta rollen som tillförordnad VD gör mig både glad och stolt. Jag är tacksam för att ha jobbat nära tillsammans med Therese Lundstedt och varit en del av det arbete hon lagt grunden för. Arbetet har varit intensivt, men väldigt utvecklande och roligt.

Spännande möjligheter

Jag ser stora möjligheter med Aktieinvest nya ägare, Pareto Securities. Inte minst hur vi tillsammans kan bredda vårt erbjudande till dig som kund. Vi kommer dessutom fortsätta vårt goda samarbete med Aktiespararna.

Möjliggöra drömmar

Sparande ska inte vara krångligt eller svårtillgängligt, vi kommer fortsätta att göra det på vårt sätt. Min övertygelse är att det både kan vara roligt och värdeskapande att spara. Sparande möjliggör drömmar.

Vad sparar du till?

/Mikael

PS. Har du förslag, idéer eller vill berätta om dina spardrömmar, hör av dig till mig på mikael.naslund@aktieinvest.se!

Skriv en kommentar