Kategori Jämställdhet, Sparande

Internationella kvinnodagen på fredag!

Fritt courtage jämställda bolag. Ta chansen att öka dina innehav i jämställda bolag under veckan!

Det firar vi tillsammans med Aktieinvest genom att Aktieinvest erbjuder fritt courtage om du väljer att köpa jämställda aktier från AllBrights gröna lista eller investera i Framtidsfeministens jämställda sparbox. Ta chansen att öka dina innehav i jämställda bolag under veckan!

Allbrights gröna lista med jämställda bolag

AllBrights gröna lista från oktober 2018

Blogginlägg om kvinnor och pengar hela veckan

Vi firar veckan genom att släppa ett blogginlägg varje dag fram till fredag med bland annat: investera jämställt, kvinnor är bättre än män på aktier, ägande är makt och varför kvinnor ska äga mer. Häng med!

/Framtidsfeministen TwitterInstagram och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Mina egna aktieinnehav redovisas i Framtidsfeministens sparbox. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Innan du börjar handla i fraktioner behöver du besvara ett antal kunskapsfrågor. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.