Kategori

Insättning via Swish

För att sätta in pengar med hjälp av Swish så loggar du in på din depå och klickar på ”Mina sidor” och ”Gör en insättning”. Pengarna ska finnas på depån omedelbart efter du har följt stegen.

Direktinbetalning via din internetbank

Du loggar in på din depå och slussas vidare till din internetbank för att göra överföringen. Anslutna banker är Swedbank, Nordea, Handelsbanken och SEB. Pengarna kommer finnas tillgängliga på depån inom några minuter. Direktinbetalningsfunktionen finns än så länge bara i vår gamla inloggningstjänst. Avgiften är 10 kr per insättning.

Insättning på vårt plusgiro med ditt OCR-nummer som referens

Varje depå har ett unikt OCR-nummer som du måste ange vid inbetalningen för att pengarna ska hamna på din depå. Du gör inbetalningen till Plusgiro 480 62 04-6 och anger OCR-numret för depån. Pengarna finns tillgängliga för köp efter 2-3 bankdagar.

Allt som gäller inbetalningar, t.ex. det OCR-nummer som gäller för just din depå, hittar du via inloggningen under “Mina sidor” i menyn och sedan “Gör en insättning”.

Insättning på vårt plusgiro utan OCR-nummer

Om du gör en insättning till våra plus- och bankgiron nedan behöver du ange mottagarens depånummer som referens. Får vi ingen sådan referens vet vi inte på till vilken depå pengarna ska sättas in.

Aktieinvest depåer

  • Plusgiro: 40 01 70-7
  • Bankgiro: 562-2899

IPS-depå (Individuellt pensionssparande)

  • Plusgiro: 50 59 50-6
  • Bankgiro: 5150-0908

Ett bra alternativ till manuella insättningar – automatiskt månadssparande

Med ett automatiskt månadssparande från ditt bankkonto får du ett sparande där köpen sker helt automatiskt 12 gånger om året. Du kan enkelt starta ett månadssparande i vår internettjänst.

Instruktionsfilm om hur du sätter in pengar hos oss >>