Kategori

linkfire header

Nu har du möjlighet att anmäla dig för att teckna aktier i Linkfire A/S inför bolagets notering på Nasdaq First North Premier Growth Market.

Linkfire A/S tillhandahåller digitala marknadsföringstjänster för underhållnings- och musikindustrin.

Linkfires erbjudande består av två lösningar: Linkfire Marketing Platform, som är en SaaS-marknadsföringsplattform, och Linkfire Discovery Network, ett nätverk av smarta länkar på olika sociala medier som kopplar samman konsumenter med musikprodukter.

Linkfire IPO

Linkfires plattform har över 85 000 användare, inklusive de allra flesta av de 100 största Billboard-artisterna och de tre största skivbolagen: Universal Music Group, Sony Music Entertainment och Warner Music Group. Under 2020 var 1,5 miljarder konsumenter kopplade till Linkfire. Företaget grundades 2014 och har sitt huvudkontor i Köpenhamn, Danmark, med ytterligare kontor i New York och Los Angeles, USA, och i Lissabon, Portugal.

Teckna aktier

Nu noteras bolaget på Nasdaq First North Premier Growth Market för att finansiera bolagets fortsatta tillväxt.

Anmäl dig för att teckna aktier i Linkfire A/S här:

TECKNINGEN ÄR AVSLUTAD

Sista anmälningsdag: 23 juni 2021 kl. 23.59

Eventuell tilldelning är courtagefri hos oss.

Observera att i denna nyintroduktion kan du ej förvärva aktier på ett IPS-konto.

Villkor

Läs mer om erbjudandet >

Informationen om börsintroduktionen ska inte ses som investeringsrådgivning eller en investeringsrekommendation, utan som information om en tjänst som ingår i vårt sortiment. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Bolagets verksamhet är, liksom allt företagande, förenad med risk. Vänligen notera att värdepappren inte erbjuder någon garanterad intäkt eller något kapitalskydd, en investering i aktierna är endast lämpad för investerare som inte har ett behov av en garanterad intäkt eller ett kapitalskydd. En kund som önskar att investera i aktier via erbjudandet ska vara kapabel att utvärdera fördelar och risker med en sådan investering samt kunna bära eventuella förluster som kan uppstå i samband med en investering i aktier. Mer legal information finner du på Etik & Regelverk>

Linkfire logo

Anmäl ditt intresse

Här anmäler du ditt intresse för att teckna aktier i Linkfire A/S.

Sista anmälningsdag: 23 juni 2021 kl. 23.59

TECKNINGEN ÄR AVSLUTAD