Kategori

Villkor: 1:60, kurs 0,45 SEK per unit.

För en (1) aktie i Qlosr Group AB får du en (1) uniträtt. Sextio (60) uniträtter ger dig möjlighet att teckna, d v s köpa, en (1) unit till kursen 0,45 SEK per unit.

En (1) unit innehåller tio (10) nyemitterade B-aktier.

Uniträtterna kommer att bokas in på din depå 2021-08-24.

Om du vill vara med i emissionen så måste du göra följande:

1.Logga in i vår nya internettjänst och under Mina sidor/ Inställningar/ Inställningar för emissioner och kryssa för att du vill delta i emissionen för angivet bolag. Du kan även göra inställningen via inloggning i den gamla internettjänsten.

2.Ha likvida medel till teckningen tillgängliga på din internetdepå. Inbetalning görs enklast via Swish eller Direktinsättning genom att logga in på din depå i nya internettjänsten och välj Mina sidor/ transaktioner/ Gör en insättning.

Ovanstående punkter måste vara uppfyllda senast den 30 augusti 2021 och fram till dess att teckningen är registrerad på din depå.

Väljer du att inte vara med i emissionen kommer vi att försöka sälja uniträtterna åt dig.

Vill du själv handla i uniträtterna kan du göra det mellan den 24-30 augusti 2021.

Notera att informationen ovan gäller för Aktieinvest:s kunder och skiljer sig från informationen i prospektet/memorandum för denna nyemission.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta vår kundservice på telefon 08-5065 1700 eller via e-post [email protected] så hjälper vi dig.