Kategori

Förlängd teckningstid i Xintela ABs nyemission

Styrelsen i Xintela AB har beslutat att förlänga teckningsperioden i den pågående nyemissionen till och med den 29 juni 2023.

Kundernas genomförda teckningar kommer att kvarstå.

 

Villkor: 4:9, kurs 0,90 SEK per unit.

 

För en (1) aktie i Xintela AB får du en (1) uniträtt. Det krävs nio (9) uniträtter för att teckna, d.v.s. köpa, fyra (4) unit till kursen 0,90 SEK per unit. En (1) unit innehåller tre (3) aktier och två (2) teckningsoptioner av serie TO3.

Uniträtterna kommer att bokas in på din depå 2023-06-02.

 

Om du vill vara med i emissionen så måste du göra följande:

  1. Logga in i vår internettjänst och under menypunkten Mina sidor/ Inställningar/ Inställningar för emissioner och kryssa för att du vill delta i emissionen för angivet bolag.
  2. Ha likvida medel till teckningen tillgängliga på din internetdepå. Inbetalning görs enklast via Swish eller Direktinsättning genom att logga in på din depå i internettjänsten och välj Mina sidor/ transaktioner/ Gör en insättning. Eller så klickar du här så hittar du rätt direkt.

Ovanstående punkter måste vara uppfyllda senast den 9 juni 2023 och fram till dess att teckningen är registrerad på din depå.

 

Väljer du att inte vara med i emissionen kommer vi att försöka sälja uniträtterna åt dig.

Vill du själv handla i uniträtterna kan du göra det mellan den 5 – 9 juni 2023.

 

Notera att informationen ovan gäller för Aktieinvests kunder och skiljer sig från informationen i prospektet/memorandum för denna nyemission.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta vår kundservice på telefon 08-5065 1700 eller via e-post [email protected] så hjälper vi dig.

Aktieinvest sparboxar

Håll koll på ditt sparande.
Ladda ner vår app.

Med vår populära app får du en överblick över ditt sparande och kan enkelt sätta upp ett månadssparande i aktier.

Hämta appen i App Store.
googleplay-1

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Innan du börjar handla i fraktioner behöver du besvara ett antal kunskapsfrågor. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.