Kategori

Villkor 1:10, kurs 7,50 SEK per B-aktie.

 

För en (1) aktie i Latvian Forest Company, oavsett aktieslag, får du en (1) teckningsrätt av serie B. Tio (10) teckningsrätter ger dig möjlighet att teckna, d v s köpa, en (1) ny B-aktie till kursen 7,50 SEK per B-aktie.

 

Teckningsrätterna kommer att bokas in på din depå 2022-01-14

 

Om du vill vara med i emissionen så måste du göra följande:

 

  1. Logga in i vår internettjänst och under Mina sidor/ Inställningar/ Inställningar för emissioner och kryssa för att du vill delta i emissionen för angivet bolag.

 

  1. Ha likvida medel till teckningen tillgängliga på din internetdepå. Inbetalning görs enklast via Swish eller Direktinsättning genom att logga in på din depå i internettjänsten och välj Mina sidor/ transaktioner/ Gör en insättning.

 

Ovanstående punkter måste vara uppfyllda senast den 20 januari 2022 och fram till dess att teckningen är registrerad på din depå.

 

Väljer du att inte vara med i emissionen kommer vi att försöka sälja teckningsrätterna åt dig.

 

Vill du själv handla i teckningsrätterna kan du göra det mellan den 14 – 20 januari 2022.

 

Notera att informationen ovan gäller för Aktieinvest:s kunder och skiljer sig från informationen i prospektet/memorandum för denna nyemission.

 

Om du har frågor är du välkommen att kontakta vår kundservice på telefon 08-5065 1700 eller via e-post [email protected] så hjälper vi dig.