Kategori

Kopy Goldfield AB: Frivillig inlösen

Kopy Goldfield AB har på sin årsstämma den 26 juni 2024 beslutat om en frivillig inlösen.

För en aktie i Kopy Goldfield erbjuds 0,35 SEK.

Sista anmälningsdag på marknaden är 2024-07-17.

Om du som kund hos Aktieinvest vill deltaga i det frivilliga inlösenförfarandet behöver du kontakta vår Kundservice på telefon 08-50651700 eller via mail [email protected] senast 2024-07-16 innan kl 17:00.

Vid ytterligare frågor är du välkommen att kontakta vår kundservice på telefon 08-5065 1700 eller via e-post [email protected] så hjälper vi dig.

Aktieinvest app

Håll koll på ditt sparande.
Ladda ner vår app.

Med vår populära app får du en överblick över ditt sparande. Starta ett automatiskt månadssparande eller investera i bolag på belopp (från 100 kronor per bolag).

Hämta appen i App Store.
googleplay-1

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Innan du börjar handla i fraktioner behöver du besvara ett antal kunskapsfrågor. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.