Mäklare till Aktieinvest

Stockholm | Heltid | Ansök senast: 31 maj

Vill du vara med och bidra till att det blir enklare att spara i aktier? Är du en erfaren mäklare som gärna hugger i där det behövs? Vi på Aktieinvest söker nu en mäklare som vill vara med på vår tillväxtresa.

Vi söker nu en mäklare till vår kundservice, ett erfaret och passionerat team som arbetar med att stötta våra kunder i olika frågor kring sparande.

Din roll hos oss

Du blir del av ett erfaret team på sju personer med mycket driv. Tillsammans med resten av teamet kommer du att arbeta med att hantera orderläggning över telefon, bevaka vår näthandel, sköta vår lagerhandel och bevaka marknaden. Dessutom bistår du i den dagliga kontakten med våra kunder via telefon, mejl, chatt och i sociala medier. Därmed innefattar den här rollen arbetsuppgifter inom mäkleri, försäljning och till viss del kundservice.

Vem är du?

Vi är ett litet team med stora ambitioner. Därför är det viktigt att du är en lagspelare. Vi tror att du som söker den här rollen vill lära av andra och också delar med dig av dina kunskaper. Dessutom är det bra om du är social, flexibel och trivs med att jobba i ett högt tempo.

För att lyckas i rollen ser vi även att du:

  • har en Swedsec-licens
  • har jobbat i branschen i några år och har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
  • brinner för börsen, aktier och sparande
  • trivs med ett brett ansvarsområde och stor spännvidd i dina arbetsuppgifter

Om Aktieinvest

Aktieinvest har funnits i över 50 år, vilket innebär att vi är en av Sveriges äldsta nätmäklare. Idag har vi ca 60 000 kunder och satsar på att fortsätta växa på sparmarknaden. Vi erbjuder sparande i fonder, enskilda aktier, färdiga portföljer och sparboxar. Vi ägdes tidigare av medlemsorganisationen Aktiespararna, vilket har lett till att vi kontinuerligt jobbar för att det ska bli enklare att spara i aktier. Sedan januari 2019 ägs vi av Pareto Securities, en internationell investmentbank som har en ledande position på finansmarknaden i Norden.

Varför jobba hos oss?

Här blir du en viktig del av Aktieinvests spännande resa mot att erbjuda det enklaste sättet att spara i aktier. Vi är ett litet bolag med ett stort och viktigt mål, därför är varje person central för att vi ska lyckas. Dessutom finns det goda möjligheter att växa i sin roll hos oss. Du kommer att bli välkomnad in i ett erfaret team som hjälper varandra och vi ser fram emot att fortsätta att lära av varandra i en bransch som aldrig slutar att förändras.

Start: Så snart som möjligt

Placering: Berzelii Park 9, Stockholm

Omfattning: Heltid

Ansök idag – vi gör urval löpande

Skicka in din ansökan* med CV och personligt brev till Lotta Bjärkedal-Demmers, chef Frontoffice, senast den 31 maj. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten sker så snart som möjligt.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Lotta Bjärkedal-Demmers via mejl [email protected] eller på tel. 070-857 18 06.

Skicka in din ansökan

*I samband med att du söker tjänsten samtycker du till att vi får behandla de personuppgifter du anger i din ansökan. Vi kommer att spara din ansökan under den tid som rekryteringsprocessen pågår samt ytterligare en tid framåt, som längst sex månader. Du har alltid rätt att få de uppgifter du delat med dig av raderade. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår dataskyddspolicy.