Har du ett stort intresse för aktier och sparande? Gillar du att prata med nya människor och hjälpa andra? Då är det kanske dig vi söker efter!

Aktieinvest erbjuder aktie- och fondhandel online för privatpersoner och vi fokuserar på att göra sparande enkelt och tillgängligt samtidigt som vi vill att våra 60 000 kunder ska göra medvetna investeringsval.

Vi är på en spännande förändringsresa till följd av kundernas ökade förväntningar och förändrade köpbeteenden. Det ställer höga krav på vår marknadsnärvaro, ett attraktivt kunderbjudande och en kundupplevelse som överträffar kundernas förväntningar.

Nu söker vi en mäklare och kundservicemedarbetare till vår kundservice!

Om rollen

Du blir del av ett erfaret och drivet team på sju personer som arbetar för att göra våra kunder till ännu bättre långsiktiga sparare. Teamet sköter all orderläggning över telefon samt bevakar vår näthandel , sköter vår lagerhandel samt bevakar marknaden. Teamet har även den dagliga kontakten med våra kunder via telefon, mejl, chatt och sociala medier.

Anställningen kommer att innefatta arbetsuppgifter inom mäkleri, kundservice och försäljning.

Om dig

För att lyckas i rollen ser vi att du:

  • har jobbat i branschen och har viss erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
  • brinner för börsen, aktier och sparande
  • brinner för service och försäljning
  • har Swedsec-licens
  • trivs med ett brett ansvarsområde och stor spännvidd i dina arbetsuppgifter
  • är en lagspelare
  • är stresstålig och social
  • vill lära av andra och dela med dig av dina kunskaper

Vad vi erbjuder 

På bolaget arbetar idag 40 passionerade medarbetare som alla vill förändra finansbranschen och hjälpa fler till ett bättre sparande så att de har råd med sina drömmar. Vi sitter i ljusa, fräscha lokaler vid Berzelii Park med Stockholms bästa utsikt och lunchterrass.

Som litet bolag finns det få hierarkier och politik att ta hänsyn till. Stor ansvarskänsla, genuint engagemang och relevant erfarenhet är därför en viktig komponent hos alla medarbetare.

Vi erbjuder ett konkurrenskraftigt löne- och bonusprogram, generöst friskvårdsbidrag, massagemöjlighet på arbetstid, samt flertalet personalevents.

Vi har en stark ägare i form av Pareto Securities AB som vi samarbetar nära med.

Om tjänsten 

Anställningen avser en tillsvidareanställning, heltid, med sex månaders provanställning. Start så snart som möjligt.

Vill du vara med på vår resa?

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till Lotta Bjärkedal-Demmers, chef Frontoffice. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten sker så snart som möjligt.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Lotta Bjärkedal-Demmers via lotta.bjarkedaldemmers@aktieinvest.se eller 08-506 517 54.

I samband med att du söker tjänsten samtycker du till att vi får behandla de personuppgifter du anger i din ansökan. Vi kommer att spara din ansökan under den tid som rekryteringsprocessen pågår samt ytterligare en tid framåt, som längst sex månader. Du har alltid rätt att få de uppgifter du delat med dig av raderade. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår dataskyddspolicy.

Har du frågor om tjänsten?

Kontakta Lotta Bjärkedal-Demmers, chef Frontoffice på Aktieinvest.