Är du vår nya kundservicestjärna?

Nu söker vi efter en kundservicemedarbetare till vårt team. Är det kanske dig vi söker efter?

Har du ett stort intresse för aktier och sparande? Gillar du att prata med nya människor och hjälpa andra? Vill du ha ett fartfyllt jobb där du får vara social, ta eget ansvar och hjälpa fler att bli bättre på att spara? Då är du kanske vår nya kundservicestjärna!

Vi söker nu en medarbetare till vår kundservice, ett erfaret och passionerat team som arbetar för att göra våra kunder till ännu bättre och långsiktiga sparare.

Vi är på en spännande förändringsresa till följd av kundernas ökade förväntningar och förändrade köpbeteenden. Det ställer höga krav på vår marknadsnärvaro, ett attraktivt kunderbjudande och en kundupplevelse som överträffar kundernas förväntningar. Vi satsar på att utveckla den position som vi har på sparmarknaden och erbjuder helt nya sätt för sparare att investera.

Vad går jobbet ut på?

Du kommer att arbeta med att besvara kundfrågor via telefon, mejl, sociala medier och chatt. Det rör sig om allt från enklare frågor kring hur man loggar in på sin depå till mer komplicerade frågor om aktier och emissioner. Din utveckling är viktig för oss och kommer kontinuerligt att följas upp av din chef som coachar, belönar och stämmer av.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Du arbetar främst med att ge förstklassig service till våra kunder
  • Du arbetar med att nå uppsatta försäljningsmål
  • Du arbetar med att ta emot inkommande samtal, mejl och frågor via sociala kanaler

Vem är du?

Vi har alla samma fokus inom bolaget och arbetar hårt för att uppnå våra gemensamma mål. Alla medarbetare behöver därför vara bra lagspelare, gilla att samarbeta och lära sig nya saker samt sporras av att nå uppsatta mål.

För att lyckas i rollen ser vi att du:

  • Har tidigare erfarenhet av kundservice och/eller försäljning per telefon
  • Är intresserad av sparande, aktier, fonder och börsen
  • Trivs med brett ansvarsområde och stor spännvidd i dina arbetsuppgifter
  • Är en lagspelare som strävar efter kundnöjdhet
  • Är stresstålig, social och alltid har en positiv inställning
  • Vill lära av andra och dela med dig av dina kunskaper

Språk utöver svenska och engelska är meriterande men inget krav.

Vilka är Aktieinvest?

Vi har funnits i över 50 år, vilket gör oss till en av Sveriges äldsta nätmäklare. Vi har ca 60 000 kunder. Vi ägdes under mer än 30 år av medlemsorganisationen Aktiespararna. Detta har gjort att vår verksamhet blivit unik med ett mer djupbottnat syfte än enbart vinstintressen. Sedan januari 2019 ägs vi av Pareto Securities, en erkänd och välrenommerad aktör på finansmarknaden i Norden. Vår historik, ambition och ägare idag och bakåt i tiden borgar för att vi är en seriös aktör med många år och en hel del erfarenhet på nacken. Vi har lanserat en helt ny internettjänst för aktie- och fondhandel samt förändrat våra produkter och tjänster de senaste åren och siktar nu på att höja nivån ytterligare.

Hos oss blir du en del av vårt kunniga team på 40 personer med möjlighet att lära dig massor av erfarna kollegor. Tjänsten inleds med utbildning och sedan är du igång och stöttas av resten av teamet. Vi erbjuder tillsvidareanställning och en plats i vårt Aktieinvest-team där en intressant företagsresa väntar och många erfarna kollegor finns att lära av i en bransch som aldrig slutar förändras.

Varför jobba hos oss?

Aktieinvest är ett litet bolag med god sammanhållning. Kulturen är prestigelös, flexibel och vänlig. Du får möjlighet att arbeta varierat och påverka en produkt som gör skillnad för den enskilde småspararen. Självklart vill vi också att du som anställd hos oss ska ha de bästa möjligheterna för eget sparande – du blir automatiskt medlem i Aktiespararna och får bra rabatter på våra egna produkter.

Start: Så snart som möjligt

Placering: Berzelii Park 9, Stockholm

Omfattning: Heltid

Vill du vara med på vår resa?

Skicka in din ansökan* med CV och personligt brev till Lotta Bjärkedal-Demmers, chef Frontoffice, senast den 12 April. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten sker så snart som möjligt.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Lotta Bjärkedal-Demmers via [email protected] eller 08-506 517 54.

Skicka in ansökan

*I samband med att du söker tjänsten samtycker du till att vi får behandla de personuppgifter du anger i din ansökan. Vi kommer att spara din ansökan under den tid som rekryteringsprocessen pågår samt ytterligare en tid framåt, som längst sex månader. Du har alltid rätt att få de uppgifter du delat med dig av raderade. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår dataskyddspolicy.