Bygg din utdelningsportfölj med Marcus Hernhag

Ta chansen att lära dig mer om utdelningsaktier och hur du bygger en utdelningsportfölj.

Du får:

  • En gratis digital minikurs i tre delar som du går när det passar dig
  • Videomaterial där utdelningsexperten Marcus Hernhag berättar om fördelarna med utdelningsaktier och hur du bygger en utdelningsportfölj

Anmäl dig

När du anmält dig får du en länk till kursen på din mejl. Kursen är gratis.


*Vid anmälan till kursen samtycker jag till att Aktieinvest får behandla mina personuppgifter för marknadsföring till de kontaktuppgifter som jag anmält. Du kan när som helst avregistrera dig för utskicken via en länk i de e-postmeddelanden vi skickar ut. Mer information om vår behandling av personuppgifter finns i vår dataskyddspolicy.

Marcus Hernhag

Om Marcus Hernhag

Marcus Hernhag är en sparprofil och författare som älskar aktieutdelning. Han har bland annat skrivit boken Den enkla vägen bli rik på aktieutdelning. Sedan flera år tillbaka arbetar han även som aktieskribent på Sveriges största privatekonomiska tidskrift Privata Affärer.

Fler aktieskolor

Aktieskola - Bli finansiellt fri

Bli finansiellt fri utan att snåla

Sparexperten Sandra Bourbon delar med sig av sina tips för att bli ekonomiskt fri utan att snåla.

Aktieskola - lär dig handla med aktier

Kom igång att handla med aktier

Vill du komma igång med aktier? I den här aktieskolan får du konkreta tips som gör det enkelt att börja spara i aktier.

Sandra Bourbon håller i aktieskolan för nybörjare.

Aktieskola för nybörjare

Är du nybörjare när det kommer till aktier och vill få aktier förklarat på ett enkelt sätt? Då är aktieskolan med sparprofilen Sandra Bourbon för dig.

Aktieinvest app

Håll koll på ditt sparande.
Ladda ner vår app.

Med vår populära app får du en överblick över ditt sparande. Starta ett automatiskt månadssparande eller investera i bolag på belopp (från 100 kronor per bolag).

Hämta appen i App Store.
Ladda ned appen i Google Play.

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Innan du börjar handla i fraktioner behöver du besvara ett antal kunskapsfrågor. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.