Lär dig mer om utdelningsaktier med Marcus Hernhag

Vill du lära dig mer om utdelningsaktier och hur du bygger en utdelningsportfölj? Anmäl dig till vår digitala kurs om utdelningsaktier.

Det här får du

  • En gratis digital minikurs i tre delar som du kan gå när det passar dig
  • Videomaterial där Marcus berättar om utdelningsaktier, fördelarna med dem och hur du bygger en utdelningsportfölj

Anmäl dig

När du anmält dig kommer du att få en länk till kursen på din mejl. Kursen är helt gratis.

Lycka till!


*Vid anmälan till kursen samtycker jag till att Aktieinvest får behandla mina personuppgifter för marknadsföringsutskick till den e-postadress som jag anmält. Du kan när som helst avregistrera dig för utskicken via en länk i de e-postmeddelanden vi skickar ut. Mer information om vår behandling av personuppgifter finns i vår dataskyddspolicy.

Marcus Hernhag

Om Marcus Hernhag

Marcus Hernhag är en sparprofil och författare som älskar aktieutdelning. Han har bland annat skrivit boken Den enkla vägen bli rik på aktieutdelning. Sedan flera år tillbaka arbetar han även som aktieskribent på Sveriges största privatekonomiska tidskrift Privata Affärer.

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Innan du börjar handla i fraktioner behöver du besvara ett antal kunskapsfrågor. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.